Στην τελική χριστουγεννιάτικη… ευθεία ο Δήμος Κηφισιάς
Κοινωνία

Στην τελική χριστουγεννιάτικη… ευθεία ο Δήμος Κηφισιάς

Με τη φωταγώγηση των δύο χριστουγεννιάτικων δένδρων, στη Νέα Ερυθραία και την Κηφισιά, από τον δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο, ξεκινούν φέτος οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κηφισιάς.

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου και ώρα: 19:30, ο δήμαρχος Κηφισιάς θα φωταγωγήσει το χριστουγεννιάτικο δένδρο στη Νέα Ερυθραία, στο εμπορικό κέντρο «Καμάρες».

Χριστούγεννα στην ΚηφισιάΣτη συνέχεια οι Vegas, ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά ελληνικά συγκροτήματα με urban pop ήχο, ο ZeRaw και η Κατερίνα Κουκουράκη στα φωνητικά και ο DJ Airth., θα ανέβουν στη σκηνή και θα χαρίσουν στο κοινό μία μοναδική συναυλία.

Οι Vegas θα τραγουδήσουν όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες, όπως: «Πιο Ψηλά», «Panta Kalokairi», «Όσα είχα», «Για Εσένα», «Μη σταματάς», «Apopse», «Φιλί», «You killed me», «Προσπαθώ», «Χίλιες Φορές» κ.ά.

Αντίστοιχα, το Σάββατο στις 10 Δεκεμβρίου και ώρα: 16:00 θα πραγματοποιηθεί φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Κηφισιά (Κολοκοτρώνη & Λεβίδου) με την εκρηκτική και ταλαντούχα τραγουδίστρια Τάμτα.

Η Τάμτα, μαζί με την μπάντα της, μας υπόσχεται μία σούπερ ξεσηκωτική βραδιά με ένα πρόγραμμα, όπου οι πιο φρέσκες διεθνείς και ελληνικές επιτυχίες διαδέχονται ερμηνείες των πιο διαχρονικών τραγουδιών σε ένα εμπνευσμένο ταξίδι ανάμεσα στο σήμερα, τα 80΄s, 90΄s και 00΄s. Φυσικά από το πρόγραμμα δεν λείπουν οι μεγαλύτερες επιτυχίες της όπως: «Φταις», «Δεν τελειώνει έτσι η αγάπη», «Αγάπησε με», «Θάρρος ή αλήθεια», «Σ’ όποιον αρέσει», «Egoista», «Tonight», «Ζήσε το απίστευτο», «Πάρε με», «Σ’ αγαπάω», «Γεννήθηκα για Σένα»  αλλά και οι πιο πρόσφατες επιτυχίες της «Unloved» και «Το Κάτι Παραπάνω».

H λαμπερή Τάμτα, με την εξαιρετική φωνή και τις ιδιαίτερες εμφανίσεις της, προσκαλεί το κοινό σε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο πάρτι που δεν θα μείνει κανείς… καθιστός.

Πιο πλούσιο από κάθε άλλη χρονιά το φετινό πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κηφισιάς προσφέρει στον κόσμο χαρά και διασκέδαση με διάχυτο το εορταστικό κλίμα σε κάθε γωνιά του Δήμου, σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη.

Ένα πρόγραμμα, που όπως τονίζει και ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Σταύρος Ζαπάντης αγγίζει και τους τρεις άξονες της ψυγαγωγίας, τη μουσική, το θέατρο και τον χορό… με εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα… με έμφαση όμως στα παιδιά…

Θεατρικές παραστάσεις όπως «ο Συμβολαιογράφος» με την Υρώ Μανέ, «Faith» με τη Ζέτα Δούκα και τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, παιδικές παραστάσεις όπως το «Το υπέροχο ταξίδι της Άλμα», η «Φάρμα του Διαδικτύου» ή η μουσικό-θεατρική παιδική παράσταση των αγαπημένων των παιδιών XANA ZOO, κ.ά.
Με συναυλίες κλασικής αλλά και τζαζ μουσικής, με τις καθιερωμένες Χριστουγεννιάτικες συναυλίες της Φιλαρμονικής του Δήμου Κηφισιάς, αλλά και της Μικτής και Παιδικής Χορωδίας Κηφισιάς, συναυλίες με τον Δάκη, τους Vegas, την Τάμτα, τον Θάνο Καλλίρη, τη Γεωργία Νταγάκη και με νεανικά συγκροτήματα ροκ και ποπ για το πιο νεανικό κοινό…

Θα απολαύσουμε ακόμα ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας με εκλεκτούς καλλιτέχνες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο τραγούδι και εκφωνητές – παρουσιαστές τους ηθοποιούς Ματθίλδη Μαγγίρα και Κωστή Παπαιωάννου.

Ο πολυβραβευμένος παγκοσμίου φήμης βιολονίστας Yury Revich με το σπουδαίο ταλέντο του, θα δώσει μία συναυλία πλαισιωμένος από διαπρεπείς Έλληνες μουσικούς, σε ένα πρόγραμμα διανθισμένο από πασίγνωστες μελωδίες και έργα διάσημων ξένων, αλλά και Ελλήνων συνθετών. Βραβευμένος ως καλύτερος Ανερχόμενος Καλλιτέχνης της χρονιάς (ECHO Klassik 2016), ως Νέος Καλλιτέχνης της Χρονιάς (International Classical Music Awards 2015) και νικητής του βραβείου «Νέος Μουσικός της Χρονιάς» από το Beethoven Center της Βιέννης, μόλις στα 23 του χρόνια, ο Yury Revich είναι ήδη ένας ήδη ένας ώριμος καλλιτέχνης και ένας εκ των πλέον εκφραστικών μουσικών της γενιάς του και έρχεται για πρώτη φορά στην Κηφισιά για μια μοναδική συναυλία.

Από το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου δεν λείπουν και δρώμενα για τα παιδιά, καθώς τα Χριστούγεννα είναι η κατεξοχήν γιορτή των μικρών μας φίλων… όπως: μαγικό τρενάκι- Ποιο παιδί δεν ονειρεύεται να μπει μέσα σ΄ ένα μαγικό τρενάκι, ταξιδεύοντας έτσι στον παραμυθένιο κόσμο των Χριστουγέννων; Θεατρικό δρώμενο Χριστουγεννιάτικου μουσικού παραμυθιού, εορταστικές κατασκευές, δημιουργία και ζωντάνεμα κούκλας, κυνήγι κρυμμένου Χριστουγεννιάτικου θησαυρού…

Φέτος, η «καρδιά» των Χριστουγέννων χτυπά για πρώτη φορά και στο Άλσος Κηφισιάς. Για 33 μέρες το πανέμορφο Άλσος φιλοξενεί τον Φρόλι, το Ξωτικό των Ευχών. Μια μεγάλη εκδήλωση με πολλά δρώμενα για όλη την οικογένεια και με κοινωνικό χαρακτήρα.

Τι θα δει όποιος επισκεφτεί το Πάρκο του Φρόλι

  1. Το Χωριό της Σοκολάτας και των Ζαχαρωτών
  2. Το Μαγικό Τρένο του Φρόλι
  3. Το καράβι των Πειρατών
  4. Το σπίτι του Άγιου Βασίλη
  5. Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Φρόλι
  6. Φάτνη σε φυσικό μέγεθος
  7. Το Παγοδρόμιο
  8. Το Σπίτι του Μικρού μας Κατοικίδιου Φίλου
  9. Το Σπίτι της κυκλοφοριακής αγωγής
  10. Το Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης
  11. Οι δύο λίμνες των Ευχών
  12. Χριστουγεννιάτικη αγορά
  13. Το Παλάτι του Ξωτικού
  14. Το Σπίτι του Τσαγιού και πολλές πολλές ακόμη εκπλήξεις!

Για τη δημιουργία και υλοποίηση του φετινού προγράμματος των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κηφισιάς συνεργάστηκαν ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Σταύρος Ζαπάντης και η δημοτική σύμβουλος Κηφισιάς και υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Χορηγιών του Δήμου Ζέτη Κασιμάτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet