ΔΑΣ ΟΤΑ: Τραμπούκικη, φασιστική επίθεση από δ/ντή του Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

ΔΑΣ ΟΤΑ: Τραμπούκικη, φασιστική επίθεση από δ/ντή του Δήμου Κηφισιάς

Για «τραμπούκικη, φασιστική επίθεση» διευθυντή του Δήμου Κηφισιάς προς εκλεγμένο στέλεχος της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας (ΔΑΣ ΟΤΑ) κάνει λόγο η παράταξη.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή της σημειώνει:

Η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΑΣ ΟΤΑ) καταγγέλλει την τραμπούκικη φασιστική επίθεση του δ/ντή του Δήμου Κηφισιάς και διορισμένου μέλους του 4ου Υπηρεσιακού Συμβουλίου Παππά με εκφράσεις πεζοδρομίου ενάντια στο εκλεγμένο στέλεχος της ΔΑΣ.

Αιτία της επίθεσης ήταν σε συζήτηση για μια αναθεώρηση ενός οργανισμού το αν είναι σωστό και οι εργαζόμενοι Δ.Ε. να μπορούν και αν πρέπει να τους δίνει τη δυνατότητα ο εκάστοτε ΟΕΥ στο να κρίνονται ως προϊστάμενοι. Άποψη του συγκεκριμένου δ/ντή είναι ότι οι Δ.Ε. είναι χαϊβάνια, αμόρφωτοι όπως χαρακτηριστικά τους αποκάλεσε και αν ήθελαν να γίνουν προϊστάμενοι θα έπρεπε να είχαν σπουδάσει. Στην αντίδραση του εκλεγμένου της ΔΑΣ απέναντι στους ισχυρισμούς και τη φρασιολογία για τους συναδέλφους Δ.Ε. ο δ/ντής άρχισε να βρίζει με χυδαία λόγια τον εκλεγμένο της ΔΑΣ ο οποίος αντέδρασε με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο δ/ντής, δηλώνοντας ότι θα παραιτηθεί.

Από τη μεριά μας του προτείνουμε να επιμείνει στη παραίτησή του. Αλλά ακόμα και να συνεχίσει του δηλώνουμε ότι οι ταξικές δυνάμεις, οι δυνάμεις της ΔΑΣ δεν μασάνε, δεν φοβούνται και δεν καταλαβαίνουν ούτε από απειλές ούτε από «γιαλατζή» τσαμπουκάδες. 

Συνάδελφοι/σσες σας καλούμε να βγάλετε συμπεράσματα γιατί δ/ντές επιδιώκουν οι συνεδριάσεις του Υπηρεσιακού Συμβουλίου να είναι μυστικές, πίσω από κλειστές πόρτες, μακριά από τους εργαζόμενους. Τους το ξανά δηλώνουμε. Εμείς θα συνεχίσουμε την τακτική μας, να ενημερώνουμε τους συναδέλφους για όλα όσα συμβαίνουν στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, να καλούμε τους συναδέλφους και τα σωματεία να παρευρίσκονται στα συμβούλια κόντρα στην τακτική και των διορισμένων, αλλά και των εκλεγμένων της Συνδικαλιστικής Ανατροπής. Αυτό που λέγαμε ότι θα είμαστε το αυτί και το μάτι των συναδέλφων εμείς θα το τηρήσουμε. Όπως και θα τηρήσουμε να είμαστε καρφί στο μάτι όλων αυτών που θέλουν να επιβάλουν την κυβερνητική πολιτική, αλλά και την πολιτική των δημάρχων εφευρίσκοντας διάφορα τεχνάσματα ή ακόμα και τραμπουκισμούς.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους στις επικείμενες εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια να απομονώσουν όλες εκείνες τις συνδικαλιστικές δυνάμεις που με τη στάση τους, με τη σιωπή τους έβαλαν πλάτη ώστε τα Υπηρεσιακά Συμβούλια να μεταμορφωθούν σε γραφειοκρατικούς αντιδραστικούς μηχανισμούς στήριξης της κυβέρνησης. Να ενισχύσουν τις δυνάμεις της ΔΑΣ – ΟΤΑ.

Για εμάς Νόμος είναι το δίκιο του Εργάτη του υπαλλήλου. Γι’ αυτούς νόμος είναι η στήριξη της κυβερνητικής πολιτικής με τη στήριξη των δημάρχων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet