Τα καθιερωμένα δώρα έλαβε ο «παραδοσιακός» τροχονόμος της Κηφισιάς
Κοινωνία

Τα καθιερωμένα δώρα έλαβε ο «παραδοσιακός» τροχονόμος της Κηφισιάς

Το παραδοσιακό «βαρέλι» του τροχονόμου κόσμησε το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016 την πλατεία Πλατάνου με τον γενικό γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτριο Αναγνωστάκη, και τον δήμαρχο Κηφισιάς, Γιώργο Θωμάκο, να προσφέρουν στον τροχονόμο τα καθιερωμένα δώρα μαζί με τις ευχές τους για υγεία, ασφάλεια και διαρκή προσφορά στην κοινωνία.

Στην πλατεία Πλατάνου παραβρέθηκαν επίσης η προϊστάμενη Επιτελείου Ε.Α., αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, ο διευθυντής στη Διεύθυνση Αστυνομίας Β/Α Αττικής, ταξίαρχος Κωνσταντίνος Βουτσελάς, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου, αστυνομικός διευθυντής Γεώργιος Ελευθεράκης, o διοικητής Τροχαίας Κηφισιάς Γιάννης Δημητρακόπουλος, o αντιδήμαρχος Εκάλης Δημήτρης Λιανός, και ο ειδικός σύμβουλος του Δήμου για θέματα Ασφάλειας, αντιστράτηγος Ε.Α. της ΕΛ.ΑΣ. Ιωάννης Σκλάβος.

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε συνάντηση του δημάρχου Κηφισιάς με τους εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας όπου συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα ασφάλειας και αστυνόμευσης του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet