Πλούσιες χριστουγεννιάτικες παιδαγωγικές δράσεις στον Δήμο Κηφισιάς
Κοινωνία

Πλούσιες χριστουγεννιάτικες παιδαγωγικές δράσεις στον Δήμο Κηφισιάς

Πλούσιες χριστουγεννιάτικες ψυχοπαιδαγωγικές δράσεις στον Δήμο Κηφισιάς, ο οποίος γιορτάζει και περιμένει μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του, μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2015.

Σε κεντρικά σημεία της πόλης έχουν τοποθετηθεί σπιτάκια, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα γιορτινό χριστουγεννιάτικο σκηνικό, όπου φιλοξενούνται ποικίλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο οι δράσεις «Μικροί Ζαχαροπλάστες στη Νέα Ερυθραία» και «Αφήγηση παραμυθιού και Γράμμα στον Άγιο Βασίλη» στην Κηφισιά.

Τις εντυπώσεις έκλεψε η παιδική χορωδία των «Μικρών Τροβαδούρων» που με την «αγιοβασιλιάτικη» εμφάνισή τους και τα τρίγωνα, απέδωσαν με κέφι τα τραγούδια και τα κάλαντα των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.

Μικροί ζαχαροπλάστες στη Νέα Ερυθραία

Τις εντυπώσεις κέρδισαν το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 οι μικροί ζαχαροπλάστες της Νέας Ερυθραίας. Στο μοναδικό σκηνικό που δημιουργήθηκε στην πόλη οι μικροί φίλοι του Δήμου φόρεσαν σκούφους, ποδιές και με τη βοήθεια τεσσάρων ξωτικών από την ομάδα του Αη Βασίλη έφτιαξαν τα δικά τους cake pops (στρογγυλά κεκάκια σε ξυλάκια) με επικάλυψη σοκολάτας σε χρωματιστή τρούφα. Στο τέλος της δράσης τα παιδιά έφυγαν με τα γλυκά που ετοίμασαν τα ίδια αλλά και με το πτυχίο του βοηθού ζαχαροπλάστη του Αη Βασίλη.

Μια ψυχοπαιδαγωγική δράση του Δήµου Κηφισιάς η οποία θα πραγματοποιηθεί και στην Κηφισιά την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015, από τις 11:00 έως τις 12:00, επί των οδών Κολοκοτρώνη και Λεβίδου.

Αφήγηση παραμυθιού & Γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Με πολύ κέφι, ζωντάνια, χαμόγελα παιδιών και γονέων ολοκληρώθηκε την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 το διαδραστικό πρόγραμμα «Αφήγηση Παραμυθιού & Γράμμα στον Άγιο Βασίλη», στο κέντρο της Κηφισιάς, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου.

Η γλυκιά Αγιο-Βασιλίνα ταξίδεψε από τον Βόρειο Πόλο μέχρι την Ελλάδα για να διηγηθεί στα παιδιά όμορφα χριστουγεννιάτικα παραμύθια. Μαζί της ταξίδεψαν και χαρούμενα ξωτικά, έτσι ώστε να βοηθήσουν τα παιδιά να γράψουν και να στείλουν το δικό τους γράμμα στον Άγιο Βασίλη.

Μια δράση του Δήµου Κηφισιάς η οποία θα πραγματοποιηθεί και στη Νέα Ερυθραία την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015, από τις 11:00 έως τις 14:00, στην πλατεία Μικρασιατών, Στροφυλίου & Χαρ. Τρικούπη.

Χορωδία «Μικρών Τροβαδούρων»

Η χορωδία των «Μικρών Τροβαδούρων» συμμετείχε με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα, στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κηφισιάς, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στην Κηφισιά και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 στη Νέα Ερυθραία.

Πριν από την έναρξη του προγράμματος η πρόεδρος Ολυμπία Καλού ευχήθηκε εγκάρδια στους γονείς και συνοδούς των μικρών χορωδών ως και τους παριστάμενους «Χαρούμενα Χριστούγεννα και ελπιδοφόρα νέα χρονιά».

Όλοι θαύμασαν τα παιδιά, με την ωραία «αγιοβασιλιάτικη» εμφάνισή τους και τα τρίγωνα, που απέδωσαν με κέφι τα τραγούδια και τα κάλαντα των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους υπό τη διεύθυνση του μαέστρου τους Στάθη Ουλκέρογλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet