Λούνα παρκ… ανακύκλωσης στον Δήμο Κηφισιάς
Κοινωνία

Λούνα παρκ… ανακύκλωσης στον Δήμο Κηφισιάς

Στην κατεύθυνση της ευαισθητοποίησης των παιδιών για τα οφέλη της ανακύκλωσης, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Περιβαλλοντικών Δράσεων, ο Δήμος Κηφισιάς σε συνεργασία με Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) δημιούργησαν στο πάρκο «Παπανδρέου» της Νέας Ερυθραίας ένα «Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης», την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης μαθήτριες και μαθητές από τα σχολεία της Νέας Ερυθραίας συμμετείχαν σε παιχνίδια με περιβαλλοντική στόχευση, δίνοντας ένα διαφορετικό τόνο στα φετινά Χριστούγεννα. «Τίποτα δεν πάει χαμένο» το εορταστικό μήνυμα για μια πιο όμορφη και  καθαρή πόλη.

Ο Δήμος Κηφισιάς δίνει, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το «βήμα» στις  καλές πρακτικές για την ελαχιστοποίηση των αποβλήτων που καταλήγουν σε τελική διάθεση και αξιοποίηση των χρησιμοποιημένων συσκευασιών που καταλήγουν στον μπλε κάδο.

Ο αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας Μιχάλης Καυγαλάκης και η Διεύθυνση Πρασίνου & Περιβάλλοντος παρακολούθησαν από κοντά την όλη εκδήλωση.

Την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015, στις 11:00, θα πραγματοποιηθεί συναυλία jazz με θέμα την ανακύκλωση, στην πλατεία Μικρασιατών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet