Πλούσιες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Κηφισιάς
Κοινωνία

Πλούσιες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Κηφισιάς

Ο Δήμος Κηφισιάς στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων «Χριστούγεννα στην Κηφισιά» διοργάνωσε τις ακόλουθες εκδηλώσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν ως εξής:

Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 στο Εντευκτήριο Εκάλης πραγματοποιήθηκε η συναυλία με τίτλο «Τζαζ αλά ελληνικά» με την Τατιάνα Μανωλίδου και τους Voyage Jazz Trio.

Το κοινό ταξίδεψε μαζί τους στους ρυθμούς της τζαζ, ακούγοντας αγαπημένες μελωδίες των Χατζιδάκι, Πλέσσα, Μουζούκη, Μωράκη κι άλλων γνωστών συνθετών. Η Τατιάνα Μανωλίδου τραγούδησε κλασικά κομμάτια της τζαζ συνοδευόμενη από τους ταλαντούχους Voyage Jazz Trio χαρίζοντας στο κοινό μοναδικές μουσικές στιγμές σε ήχους των bossa nova, swing, tango κ.λπ.

Τον κόσμο συγκλόνισε με την ερμηνεία του στα ντραμς, ο κ. Αλέκος Χρηστίδης, ο οποίος είναι η ζωντανή ιστορία της τζαζ της χώρας μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο πρόεδρος  Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Σταύρος Ζαπάντης, ο αντιπρόεδρος Πολιτισμού & Αθλητισμού Αχιλλέας  Κουρέπης, ο αντιδήμαρχος Εκάλης Δημήτρης Λιανός, ο αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας Μιχάλης  Καυγαλάκης, η πρόεδρος της Μένανδρος Α.Ε. Πόλυ Αστερίου, η πρόεδρος Δημοτικής Ενότητας Εκάλης Λίλα Δραγώνα και η πρώην δημοτική σύμβουλος και πρώην πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Χριστίνα Κοσμά.

Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 στην Κηφισιά (Κολοκοτρώνη & Λεβίδου) πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη συναυλία με την ορχήστρα Δωματίου Quadro Armonico.

Στη συναυλία συμμετείχαν διακεκριμένοι μονωδοί, πρωταγωνιστές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, η soprano Κάτια Πάσχου και ο τενόρος Γιάννης Φίλιας.

Καλλιτεχνικός διευθυντής της συναυλίας ήταν ο Γιάννης Γεωργιάδης.

Την ίδια ημέρα στη Νέα Ερυθραία, στην πλατεία Μικρασιατών, πραγματοποιήθηκε και η συναυλία των Trio Lirico με τη σοπράνο Έλλη Αναστασοπούλου, τον μπάσο Βασίλη Ασημακόπουλο και τον πιανίστα Neville Jason Fahy.

Το κοινό απόλαυσε πολλά γνωστά κλασικά κομμάτια και κλασικές Χριστουγεννιάτικες επιτυχίες όπως: «Meine Lippen, sie küssen so heiss», «O mio babbino caro», «O sole mio», «Άγια Νύχτα», «Τρίγωνα Κάλαντα», «Ο μικρός τυμπανιστής».

Οι Trio Lirico θα πραγματοποιήσουν συναυλία και την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015 στην Κηφισιά (Κολοκοτρώνη & Λεβίδου), από τις 18:30 έως τις 20:00.

Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015 στην Κηφισιά (Κολοκοτρώνη & Λεβίδου), από τις 18:30 έως τις 20:00 θα πραγματοποιηθεί live με το συγκρότημα Vanila Swing με αναφορές σε ήχους swing toy ΄40s, ΄50s και rock n΄roll.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet