Επιμνημόσυνη δέηση για τον αδικοχαμένο ειδικό φρουρό Χ. Αμανατίδη
Κοινωνία

Επιμνημόσυνη δέηση για τον αδικοχαμένο ειδικό φρουρό Χ. Αμανατίδη

Έξω από την κατοικία της οδού Καρπάθου 47, στην Κηφισιά, τελέστηκε σήμερα, Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015, επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του αδικοχαμένου ειδικού φρουρού, ο οποίος άφησε εκεί την τελευταία του πνοή, πέφτοντας εν ώρα καθήκοντος.

Ο 33χρονος ειδικός φρουρός Χαράλαμπος Αμανατίδης, δολοφονήθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2005, έξω από την οικία του Βρετανού στρατιωτικού ακολούθου, συνταγματάρχη Μark Βlatherwick, διαδόχου του Βρετανού στρατιωτικού ακολούθου Stephen Saunders, τελευταίου θύματος της 17Ν.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς στην επιμνημόσυνη δέηση για τον δολοφονημένο ειδικό φρουρό Χαράλαμπο ΑμανατίδηΣτην επιμνημόσυνη δέηση παρέστησαν o δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο αντιδήμαρχος Εκάλης και υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Λιανός, ο ειδικός σύμβουλος του Δήμου για θέματα Ασφάλειας, αντιστράτηγος ε.α της ΕΛ.ΑΣ. Ιωάννης Σκλάβος, ο αναπληρωτής ΓΑΔΑ, υποστράτηγος Αλκιβιάδης Ασημακόπουλος, ο διευθυντής Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, ταξίαρχος Πέτρος Κωντσαντής, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κηφισιάς Γιάννης Λιανουδάκης, ο διοικητής Τροχαίας Κηφισιάς Γιάννης Δημητρακόπουλος, ο εκπρόσωπος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ε.Α. Ευστράτιος Μαυροειδάκος καθώς επίσης και συνάδελφοι του, ειδικοί φρουροί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet