Δοξολογία και κοπή πίτας για το νέο έτος στην Αγία Τριάδα Ν. Κηφισιάς
Κοινωνία

Δοξολογία και κοπή πίτας για το νέο έτος στην Αγία Τριάδα Ν. Κηφισιάς

Δοξολογία και κοπή πίτας για το νέο έτος τελέστη στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Νέα Κηφισιά.

Στη δοξολογία και την κοπή της βασιλόπιτας για το νέο έτος που τελέστηκε στον Ιερό Ναό, ιερουργούντος του μητροπολίτου Κηφισίας Αμαρουσίου & Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου παρέστη ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος.

Μετά την τέλεση της πανηγυρικής αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας ευλογήθηκε η βασιλόπιτα και μοιράσθηκε από τους εφημέριους στους πιστούς, όπως και το ημερολόγιο της Ιεράς Μητροπόλεως του 2016, το οποίο ευγενώς προσεφέρθη από τον σεβασμιώτατο.

Στην καθιερωμένη τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στο Επισκοπείο της Μητρόπολης Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού, που πραγματοποιήθηκε από τον σεβασμιώτατο Μμητροπολίτη κ.κ. Κύριλλο παρέστη ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016.

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού

Παρόντες στην τελετή ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής Γιώργος Καραμέρος, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου, ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης Μιλτιάδης Καρπέτας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και πολλοί κληρικοί.

Τυχερός του φλουριού της βασιλόπιτας για το 2016, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Παιδικών Σταθμών Κηφισιάς Γιάννης Παντελεάκης.

Μετά την Ακολουθία, ο σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους ενώ ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ευχήθηκε «Υγεία, Αγάπη και Αλληλεγγύη» για το νέο έτος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet