Την πίτα της Πολιτικής Προστασίας Δήμου Κηφισιάς έκοψε ο δήμαρχος
Κοινωνία

Την πίτα της Πολιτικής Προστασίας Δήμου Κηφισιάς έκοψε ο δήμαρχος

Με ευχές για καλή χρονιά με υγεία και δύναμη άνοιξε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Κηφισιάς, την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον αυλειο χώρο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς παρευρέθηκαν και χαιρέτισαν ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο αρμόδιος για θέματα Πολιτικής Προστασίας αντιδήμαρχος Εκάλης Δημήτρης Λιανός.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς ευχήθηκε σε όλους «υγεία, καλό κουράγιο, δύναμη και αντοχές», ενώ εξήρε το έργο της Πολιτικής Προστασίας.

Για το έργο της Πολιτικής Προστασίας και για την σπουδαία προσφορά μίλησε και ο αντιδήμαρχος Εκάλης, ο οποίος αναφέρθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, στην καλή συνεργασία με το προσωπικό και τους ζήτησε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθειά τους.

Τέλος εκ μέρους του προσωπικού, χαιρετισμό απεύθυνε ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Ανδρέας Μπενοβίας ο οποίος αναφέρθηκε σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμο αλλά και σε προσπάθειες του προσωπικού για την επίτευξη του στόχου τους.

Τυχεροί του φλουριού στάθηκαν ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Ανδρέας Μπενοβίας και η δημοτική υπάλληλος Μαρία Πάσσου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet