Ψήφισμα Δ.Σ. Κηφισιάς κατά δίωξης πολιτών για τα διόδια
Κοινωνία

Ψήφισμα Δ.Σ. Κηφισιάς κατά δίωξης πολιτών για τα διόδια

Την άμεση παύση της δίωξης 11 πολιτών του Δήμου Κηφισιάς για τη διεκδίκηση κατάργησης των διοδίων εντός της Αττικής ψήφισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς, σε συνεδρίαση που διεξήχθη την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016.

Ειδικότερα στο ψήφισμα που εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς αναφέρεται:

«Την άμεση παύση κάθε ποινικής διαδικασίας κατά των συμπολιτών μας, των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των εκπροσώπων φορέων και συλλογικοτήτων, που διεκδικούν την κατάργηση των διοδίων και την ελεύθερη κυκλοφορία μέσα στην Αττική. Την ώρα που μισθοί και συντάξεις κόβονται, δεν μπορεί να αυξάνεται και πάλι η τιμή των διοδίων και να προετοιμάζονται οι τοποθετήσεις νέων για τη γέφυρα της Βαρυμπόμπης και του Αγίου Στεφάνου και την ίδια στιγμή, συμπολίτες μας να σέρνονται στα δικαστήρια επειδή διεκδίκησαν το αυτονόητο.

»Οι δρόμοι έχουν κατασκευαστεί με δικά μας χρήματα, τους έχουμε πληρώσει και αρνούμαστε να τους πληρώνουμε εσαεί σε τρίτους. Είμαστε αντίθετοι στην ποινικοποίηση των διεκδικήσεων των συμπολιτών μας και εκφράζουμε τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στον αγώνα τους.

»Είμαστε αντίθετοι στην τοποθέτηση νέων διοδίων.

»Είμαστε αντίθετοι στην τοποθέτηση διοδίων μέσα στην Αττική!!!»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet