Η Δ/νση Καθαριότητας Δήμου Κηφισιάς έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της
Κοινωνία

Η Δ/νση Καθαριότητας Δήμου Κηφισιάς έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Στον χώρο του Αμαξοστασίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Κηφισιάς, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016.

Τη βασιλόπιτα έκοψε ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο οποίος εξέφρασε στους εργαζόμενους τις ευχές του για τη νέα χρονιά.

Με την ευκαιρία ο δήμαρχος ευχαρίστησε την πιο μάχιμη, όπως την ονόμασε, υπηρεσία του Δήμου και ανέφερε ότι «ο Δήμος Κηφισιάς με την παράταση των συμβάσεων των εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας για έναν χρόνο, θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η προσπάθεια που γίνεται». Είπε ακόμη ότι στόχος της δημοτικής Αρχής είναι και η ανανέωση του εξοπλισμού με νέα μηχανήματα που θα διευκολύνουν το έργο των εργαζόμενων.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Χρήστος Καλός, ο οποίος ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά στους εργαζόμενους και τους ευχαρίστησε για την προσπάθεια τους για μια καθαρή πόλη.

Στην κοπή της βασιλόπιτας παραβρέθηκαν η αντιδήμαρχος Σίσσυ Παπασπύρου και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ζέτη Κασιμάτη και Γιάννης Παντελεάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet