Την πίτα του έκοψε το Κέντρο Πρόληψης «Προνόη»
Κοινωνία

Την πίτα του έκοψε το Κέντρο Πρόληψης «Προνόη»

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Δήμου Κηφισιάς – ΟΚΑΝΑ «Προνόη» τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016, στον νέο του χώρο (Δήλου 10, Κηφισιά).

 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, η πρόεδρος του Κ.Π. «Προνόη» και αν. καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Αγγελική Τριανταφύλλου-Πιτίδη, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου, εκπαιδευτικοί, γονείς, παιδιά, φίλοι και συνεργάτες του Κ.Π. «Προνόη».

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο δίκτυο των εθελοντών της «Προνόη», οι οποίοι, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα τελευταία εννέα χρόνια στηρίζουν με πάθος, κέφι και ψυχή την υλοποίηση των δράσεων του Κέντρου Πρόληψης στον Δήμο Κηφισιάς.

Με ανακοίνωσή τους, η πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης «Προνόη» Αγγελική Τριανταφύλλου-Πιτίδη, το Διοικητικό Συμβούλιο και η Επιστημονική Ομάδα εύχονται «Καλή και Δημιουργική Νέα Χρονιά», ευχαριστούν θερμά τους συμμετέχοντες στις δράσεις του Κέντρου και παραμένουν στη διάθεσή τους για κάθε περαιτέρω συνεργασία.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet