Εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Αλωνίων
Κοινωνία

Εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Αλωνίων

Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016, στο Β΄ ΚΑΠΗ Κηφισιάς – Αλωνίων.

Στα μέλη του ΚΑΠΗ, άνδρες και γυναίκες μίλησε η δρ Κοινωνιολογίας, μέλος της Επιτροπής Συντονισμού του Β΄ ΚΑΠΗ και σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς Λ. Αλιπράντη, με θέμα «8 Μαρτίου: Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας: Ημέρα γιορτής αλλά και περίσκεψης».

Η κα Μ. Κανελλοπούλου που ήταν παρούσα μοίρασε σε όλους λουλούδια και ευχήθηκε «Καλή Σαρακοστή». Επίσης παρόντες ήταν τα μέλη της Επιτροπής κ. Π. Καραγιαννάκης και κ. Λ. Χατζοπούλου.

Στη συνέχεια προβλήθηκαν δύο μικρού μήκους ταινίες, παραγωγές της ΕΡΤ. Η πρώτη είχε τίτλο «Οι πρώτες δασκάλες» και αναφερόταν στις δασκάλες – καλόγριες στα χρόνια της Τουρκοκρατίας και η δεύτερη με τίτλο « Η ισότητα των δυο φύλων στους Φούρνους της Ικαρίας: Ένα μοναδικό φαινόμενο» μετέφερε τα μέλη του ΚΑΠΗ στο μικρό αυτό νησί και στους ρόλους των δυο φύλων που δεν διαφοροποιούνται, όπως συμβαίνει παντού, και εντυπωσίασε όλους τους/τις παριστάμενους.

Η μικρή γιορτή έκλεισε με ένα μικρό μεζέ και μουσική για να γιορταστεί το τέλος της Αποκριάς, ενώ όλοι αντήλλαξαν ευχές για Καλή Σαρακοστή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet