Νέος κύκλος μαθημάτων Ελληνικής Ιστορίας με την αν. καθηγ. Ιστορίας Μ. Ευθυμίου
Κοινωνία

Νέος κύκλος μαθημάτων Ελληνικής Ιστορίας με την αν. καθηγ. Ιστορίας Μ. Ευθυμίου

Νέος κύκλος μαθημάτων Ελληνικής Ιστορίας ξεκινά στον Δήμο Κηφισιάς, με την αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιστορίας του ΕΚΠΑ Μαρία Ευθυμίου.

Στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου αναφέρονται τα εξής:

Το ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς και ο Δήμος Κηφισιάς, μετά την τεράστια περυσινή επιτυχία του κύκλου μαθημάτων «Παγκόσμιας Ιστορίας», καλωσορίζουν την κα Μαρία Ευθυμίου στον Δήμο μας με τη νέα σειρά μαθημάτων με θέμα «Ελληνική Ιστορία». 

Ο νέος κύκλος μαθημάτων ξεκινά την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016 και ολοκληρώνεται στις 9 Ιουνίου 2016. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται και φέτος στο αμφιθέατρο Αδαμών (Πελοποννήσου 3, Αδάμες) έως και 12 Μαΐου και από 19 Μαΐου τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα του Πολιτιστικού «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος», στο δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης) και ώρα 18:00-21:00.

Η κα Ευθυμίου είναι αν. καθηγήτρια Ιστορίας του ΕΚΠΑ, η οποία προσφέρει αφιλοκερδώς τις γνώσεις της για την Ιστορία στο ευρύ κοινό. Η  αφήγηση της Ιστορίας γίνεται μέσα από έντονη παραστατικότητα και θεατρικότητα, κρατώντας  τεταμένο το ενδιαφέρον στο τρίωρο που διαρκεί το μάθημα.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet