Σύλλ. Βιοκαλλιεργητών: Να κάνει τη θεωρία πράξη η δημοτική Αρχή Κηφισιάς
Κοινωνία

Σύλλ. Βιοκαλλιεργητών: Να κάνει τη θεωρία πράξη η δημοτική Αρχή Κηφισιάς

Να «κάνει τη θεωρία πράξη», εφόσον επιθυμεί να βοηθήσει στη λειτουργία της Βιολογικής Αγοράς της Κηφισιάς, καλεί τη δημοτική Αρχή Κηφισιάς ο Σύλλογος Βιοκαλλιεργητών Αγορών Αττικής, απαντώντας στην τελευταία ανακοίνωση του Δήμου σχετικά με την αγορά (Δήμος Κηφισιάς: Δεν αντιμετωπίζουμε τη βιολογική αγορά ως «λαϊκή αγορά»).

Ο Σύλλογος κάνει λόγο για παράνομη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς, της οποίας προηγήθηκε αλληλογραφία της δημοτικής Αρχής με την Περιφέρεια Αττικής.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Σε απάντησή μας σχετικά με το δελτίο Τύπου – ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημε σελίδα του Δήμου Κηφισιάς σχετικά με την Αγορά Βιοκαλλιεργητών, ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Κηφισιάς για τη στήριξή του και τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει για τη νομιμοποίηση της Αγοράς Βιοκαλλιεργητών Κηφισιάς.

Η οποιαδήποτε αναφορά χωρίς απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου στον Ν.4235/2014 του υπουργείου ΑΑΤ θεωρούμε ότι σκοπό έχει την παραπληροφόρηση των καταναλωτών και τη δημιουργία εντυπώσεων από πλευράς Δημοτικής Αρχής.

Σας επισυνάπτουμε προς ενημέρωσή σας και ενημέρωση των δημοτών Κηφισιάς αλληλογραφία της Δημοτικής Αρχής Κηφισιάς με την Περιφέρεια Αττικής η οποία καταλήγει στην παράνομη απόφαση 24/2016 Δ.Σ. Κηφισιάς με πλήρη αναφορά του Ν.4264/2014 του ΥΠ.ΑΝ.

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να ανακαλέσει την παράνομη απόφαση 24/2016 και εάν πραγματικά επιθυμεί να βοηθήσει τους βιοκαλλιεργητές και την Βιολογική Αγορά των Παραγωγών της Κηφισιάς, να κάνει τη θεωρία πράξη!

Το Δ.Σ. του ΣΥΒΑΑ

Δείτε τα σχετικά έγγραφα παραθέτει ο Σύλλογος:

Την αλληλογραφία του Δήμου Κηφισιάς με την Περιφέρεια Αττικής.

Την απόφαση του Δ.Σ. Κηφισιάς.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet