“Κηφισοπαιχνιδίσματα» στο Άλσος Κηφισιάς για 13η συνεχή χρονιά
Κοινωνία

“Κηφισοπαιχνιδίσματα» στο Άλσος Κηφισιάς για 13η συνεχή χρονιά

Το Τμήμα Πολιτισμού του Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού  «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς διοργανώνει, για 13η χρονιά τα «Κηφισοπαιχνιδίσματα», μία εκδήλωση θεσμό για τα παιδιά.

Πρόκειται για μία πολυδιάστατη διοργάνωση που θα μεταμορφώσει το καταπράσινο Άλσος της Κηφισιάς «Δ. Ζωμόπουλος» την Κυριακή 29 Μαΐου 2016, από τις 10.00 π.μ. – 2μ.μ.,  σε μια μαγική παιχνιδούπολη.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να σκαρφαλώσουν με ασφάλεια  στον Πύργο Αναρρίχησης, να συμμετάσχουν στην κατασκευή λουλουδιών στο πρόγραμμα «Το λουλούδι των συναισθημάτων», που θα διοργανώσει η «Προνόη», να παρακολουθήσουν βιβλιοπαρουσιάσεις και δραστηριότητες με βιβλία, που διοργανώνουν τα βιβλιοπωλεία «Sporos», «Mόnogram» και «Νομική Παιδική Βιβλιοθήκη», να ασχοληθούν με χρήσιμες κατασκευές, να αυτοσχεδιάσουν στο Θεατρικό Παιχνίδι και να πάρουν μέρος στα δραστήρια παιχνίδια που θα διοργανώσει το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων.

Ακόμα θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τζούντο και σκοποβολή, που διοργανώνει το τμήμα Αθλητισμού του Οργανισμού «Δημήτριος Βικέλας», να  παίξουν σκάκι, να ασχοληθούν με εκπαιδευτικές δραστηριότητες και τα μικρότερα να διασκεδάσουν με το face painting, που θα οργανώσει η εταιρεία «Oriflame».

Τέλος, οι μικροί επισκέπτες κι οι συνοδοί τους θα δοκιμάσουν γευστικά προϊόντα που προσφέρουν οι εταιρείες «Στεργίου»,  «Μπισκότα Παπαδοπούλου», «Θανόπουλος»,  «Βενέτης»,  «Oki Doki».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet