Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα «Κηφισοπαιχνιδίσματα»
Κοινωνία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα «Κηφισοπαιχνιδίσματα»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα «Κηφισοπαιχνιδίσματα», η καθιερωμένη γιορτή για τα παιδιά που διοργάνωσε για 13η  συνεχή χρονιά ο οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς.

Την περασμένη Κυριακή, 29 Μαΐου 2016, το Άλσος Κηφισιάς γέμισε, από το πρωί ως αργά το μεσημέρι, με χαρούμενες παιδικές φωνές.

Ο καλός καιρός, σύμμαχος στην προσπάθεια, βοήθησε στην ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση μικρών και μεγάλων.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν, να κάνουν μικροκατασκευές, να ενημερωθούν για νέα παιδικά βιβλία που παρουσίασαν οι συγγραφείς Λένα Βλασταρά και Μαριλίτα Χατζημποντόζη και η εικονογράφος Λήδα Βαρβαρούση στις εκδηλώσεις που διοργάνωσαν τα βιβλιοπωλεία που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Δύο νεράιδες με το μαγικό ραβδί ζωγράφιζαν τα προσωπάκια και τα χεράκια των μικρών επισκεπτών χαρούμενα σχέδια, ενώ δυναμικό «παρών» έδωσε και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων διοργανώνοντας εκπαιδευτικά παιχνίδια.

Ο δήμαρχος και μέλη του Δήμου Κηφισιάς στα «Κηφισοπαιχνιδίσματα 2016»Μεγάλο ενδιαφέρον των παιδιών συγκέντρωσε κι ο Πύργος Αναρρίχησης, όπως και το Θεατρικό Παιχνίδι που πρόσφερε εθελοντικά όπως κάθε χρόνο η σκηνοθέτης – ηθοποιός και μέλος του Δ.Σ. του οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Κική Αυγουστάτου.

Ακόμα, η μεγάλη προσφορά των χορηγών έδωσε την ευκαιρία σε όλους να δοκιμάσουν και να δροσιστούν με γευστικά προϊόντα.

Στη μεγάλη γιορτή παραβρέθηκαν:  ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Αχιλλέας Κουρέπης, ο αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας Μιχάλης Καυγαλάκης, ο αντιδήμαρχος Ευάγγελος Αυλήτης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Παπαδόπουλος, μέλη τοπικών συλλόγων, εκπαιδευτικοί και πλήθος γονέων και παιδιών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet