Έναρξη προεκλογικών ομιλιών Γ. Θωμάκου από τη Ν. Κηφισιά
Πολιτική

Έναρξη προεκλογικών ομιλιών Γ. Θωμάκου από τη Ν. Κηφισιά

Ο κύκλος των προεκλογικών ομιλιών του δημάρχου Κηφισιάς, Γιώργου Θωμάκου, επικεφαλής του συνδυασμού Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης ξεκίνησε από τη Νέα Κηφισιά.

Ο κ. Θωμάκος αναφέρθηκε στο σύνολο του έργου που έχει παραχθεί τα τελευταία πέντε χρόνια στον Δήμο και «στην καινοτόμα πολιτική που εγκαινιάστηκε επί δημαρχίας του», όπως είπε.

«Οι δημότες ενημερώθηκαν με τον πλέον σαφή τρόπο για τα έργα που έχουν γίνει στη Νέα Κηφισιά, έργα που στοχεύουν στην αναβάθμιση της περιοχής και την εξυπηρέτηση της καθημερινότητας των κατοίκων» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού. Ο κ. Θωμάκος αναφέρθηκε στην παιδική χαρά ΑμεΑ, στα ευέλικτα έργα γειτονιάς, την κατασκευή πεζοδρομίων, όπως Τατοΐου και Λύρα, την επισκευή λακκουβών, την ανύψωση φρεατίων, τις διαγραμμίσεις που διευκολύνουν την κυκλοφορία, την συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού, ενώ έκανε εκτενή αναφορά στο θέμα της απελευθέρωσης της Νέας Κηφισιάς «από το άχθος των διοδίων», θέμα που – όπως τόνισε – αποτελεί πρώτη προτεραιότητα του συνδυασμού του.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τους δημότες «που τίμησαν την έναρξη του προεκλογικού αγώνα» και υποσχέθηκε να συνεχίσει την επικοινωνία με τον κόσμο, «ώστε να υπάρχει πραγματική δημοκρατική διάδραση δημοτών και δημοτικής αρχής».

Τέλος, ο κ. Θωμάκος επεσήμανε το γεγονός ότι το όραμα της προηγούμενης θητείας για έναν Δήμο Κηφισιάς με ισόρροπη ανάπτυξη έχει αρχίσει να υλοποιείται, ζητώντας την εντολή να συνεχίσει με ευθύνη αυτήν την πορεία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet