Γ. Θωμάκος: Ελπίζω ότι οι συνάδελφοι που ματαίωσαν τη συνεδρίαση δεν αποβλέπουν σε μια συνεχή διαταραχή
Πολιτική

Γ. Θωμάκος: Ελπίζω ότι οι συνάδελφοι που ματαίωσαν τη συνεδρίαση δεν αποβλέπουν σε μια συνεχή διαταραχή

«Ελπίζω και θέλω να πιστεύω ότι οι συνάδελφοι που ματαίωσαν τη σημερινή συνεδρίαση, δεν αποβλέπουν σε μια συνεχή διαταραχή και επιβράδυνση του έργου μας στον Δήμο» τονίζει ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, για την αποχή των δημοτικών συμβούλων οκτώ παρατάξεων του Δήμου Κηφισιάς από τη σημερινή διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που απευθύνει προς τους πολίτες του Δήμου Κηφισιάς ο δήμαρχος επισημαίνει:

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Σήμερα Τετάρτη 27/11, τρεις (3) περίπου ώρες πριν την πιο σημαντική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό 2020 καθώς και άλλα πολύ σοβαρά θέματα (εργασιακά υπαλλήλων μας, ύδρευσης Νέας Ερυθραίας, αποχετευτικά, πυροπροστασία σχολείων κ.α.), οκτώ (8) δημοτικές παρατάξεις που δεν συμμετέχουν στη διοίκηση του Δήμου μας, μας ανακοίνωσαν με επιστολή που έχει δημοσιευθεί ότι θα απέχουν από τη συνεδρίαση.

Η απόφαση και στάση τους στέρησε από το Δημοτικό Συμβούλιο την απαιτούμενη απαρτία και οδήγησε σε ματαίωση των θεμάτων.

Υπογραμμίζω ότι έχουν προηγηθεί με πρωτοβουλία μου τέσσερις (4) προσκλήσεις – συναντήσεις των αιρετών του Δήμου μας για ενημέρωση, ανταλλαγή απόψεων και κοινή προετοιμασία των μεγάλων θεμάτων του Τεχνικού Προγράμματος και Προϋπολογισμού 2020.

Ζήτησα από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σταύρο Ζαπάντη την έκτακτη και επείγουσα σύγκλησή του για αύριο Πέμπτη 28/11 στις 19:00.

Εξακολουθώ, επί του παρόντος, να μη σχολιάζω δημόσια αυτές τις τακτικές, επειδή άλλωστε οι πολίτες μπορούν αβίαστα να συμπεράνουν.

Επαναλαμβάνω ότι θα υπηρετήσω μαζί με όσους/ες επιθυμούν τη συνεργασία, το μήνυμα των δημοτικών εκλογών για περισσότερα και πιο γρήγορα έργα και υπηρεσίες.

Ελπίζω και θέλω να πιστεύω ότι οι συνάδελφοι που ματαίωσαν τη σημερινή συνεδρίαση, δεν αποβλέπουν σε μια συνεχή διαταραχή και επιβράδυνση του έργου μας στον Δήμο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet