Δεύτερη συνάντηση δημοτικών – κοινοτικών συμβούλων Δήμου Κηφισιάς για τον προϋπολογισμό
Πολιτική

Δεύτερη συνάντηση δημοτικών – κοινοτικών συμβούλων Δήμου Κηφισιάς για τον προϋπολογισμό

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 στην αίθουσα «Δήμαρχος Β. Γκατσόπουλος», κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου Κηφισιάς, Γιώργου Θωμάκου, συνάντηση – συζήτηση δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων επί του Σχεδίου προϋπολογισμού του 2020. Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση που γίνεται, καθώς η πρώτη πραγματοποιήθηκε στις 26 Αυγούστου

Oι συναντήσεις συνεργασίας – συζήτησης με τους αιρετούς του Δήμου, όπως είχε εξαγγείλει από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων του για τη δεύτερη θητεία του, o δήμαρχος Κηφισιάς, θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα και πριν εισαχθούν στα αρμόδια όργανα και το Δημοτικό Συμβούλιο σημαντικά ζητήματα για τον Δήμο.

Το σχέδιο προϋπολογισμού, το οποίο είχε σταλεί σε όλους τους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, είναι, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του Δήμου, ισοσκελισμένο ως προς τις δαπάνες και τα έσοδα, ενώ οι προτεραιότητές του έχουν τεθεί από τις υπηρεσίες και αφορούν συνεχιζόμενα έργα και πάγιες λειτουργικές ανάγκες του Δήμου. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Θωμάκος επεσήμανε, επίσης, ότι στο σχέδιο προϋπολογισμού του 2020 εμφανίζονται μεγαλύτεροι προγραμματισμοί σε προμήθειες του Δήμου, οι οποίοι υλοποιούνται μέσω μεγάλων ανοιχτών δημοσίων διαγωνισμών, όπως για παράδειγμα σε καύσιμα, ελαστικά αυτοκινήτων, γάλα κ.ά.

Κατά τη συζήτηση κατατέθηκαν προτάσεις από τις παρατάξεις Ανθρωπιά Έργα Τιμιότητα Ισορία και Επανεκκίνηση Τώρα, με τους υπηρεσιακούς παράγοντες να επισημαίνουν την αναγκαιότητα τεκμηρίωσής τους σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπεται. Η επόμενη συνάντηση – συζήτηση δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων θα πραγματοποιηθεί, όπως ενημερώνει η διοίκηση του Δήμου, σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα αφορά στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2020.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet