Ελένη Κωνσταντιάδη και Μαρία Καρδαρά στον συνδυασμό του δημάρχου Κηφισιάς
Πολιτική

Ελένη Κωνσταντιάδη και Μαρία Καρδαρά στον συνδυασμό του δημάρχου Κηφισιάς

Τη συνεργασία τους ανακοινώνουν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, με τις συμπολίτισσές του Ελένη Κωνσταντιάδη και Μαρία Καρδαρά, οι οποίες θα συμμετάσχουν ως υποψήφιες στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος τόνισε σχετικά με τις δύο υποψηφιότητες:

« Η Κηφισιώτισσα Ελένη Κωνσταντιάδη-Δασκαλάκη εμπλουτίζει με την παρουσία της τη Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης. Με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, έχει θητεύσει με επιτυχία σε θέσεις ευθύνης εταιρειών. Με τις ποικίλες εμπειρίες της και την αγάπη της για τον τόπο, θα ενώσουμε τις προσπάθειές μας για έντιμο και νικηφόρο αγώνα, καθώς και για σύγχρονο Δήμο ήπιας ανάπτυξης με καινοτομίες

»Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε και την κ. Μαρία Καρδαρά, καταξιωμένη αγιογράφο και λογοτέχνη, ιδρύτρια και μόνιμη δασκάλα του Εργαστηρίου Αγιογραφίας Δήμου Κηφισιάς, η οποία για την εθελοντική προσφορά της σε αυτό έχει βραβευθεί από τον Δήμο μας. Είναι εκλεγμένη συνοικιακή σύμβουλος Κεφαλαρίου και οι γνώσεις και ευαισθησίες της για τον Πολιτισμό και τις Τέχνες, αλλά και η γνωστή ενεργητικότητά της, θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην κοινή προσπάθεια μας για σύγχρονο Δήμο, με κοινωνικό και πολιτιστικό πρόσωπο ».

Από την πλευρά της, η κ. Κωνσταντιάδη δήλωσε:

 «Στην πόλη μας είναι η πρώτη φορά που ενεργοποιούμαι ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος και αυτό γιατί ο Γιώργος Θωμάκος, με τη σκληρή δουλειά, την ευθύτητα, αλλά κυρίως την ακεραιότητά του, μας έκανε να πιστέψουμε ξανά στον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και να εμπιστευθούμε αυτόν που μας εκπροσωπεί. 

»Έχοντας μάθει να ζω με αξίες και να παλεύω για ό,τι επιθυμώ να κατακτήσω, συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις με την προσπάθεια του Γιώργου Θωμάκου και της Συμμαχίας Πολιτών και είμαι έτοιμη να δουλέψω και να προσφέρω, με όποιον τρόπο μπορώ, με γνώμονα την αγάπη μου για τον άνθρωπο και την πόλη μας».

Η κ. Καρδαρά σημειώνει για τη δική της συμμετοχή στον συνδυασμό του δημάρχου:

«Εκτιμώντας την προσωπικότητα του δημάρχου μας, τις προσπάθειές του για συνεχή αναβάθμιση της πόλης μας και πιστεύοντας ότι όλοι μας, ως ενεργοί δημότες, οφείλουμε να συμμετέχουμε σε δράσεις κοινωνικές, πολιτιστικές, κ.ά, συντάσσομαι με τον συνδυασμό Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης, οραματιζόμενη την πόλη μας πρότυπο περιβαλλοντικής προόδου, πολιτιστικής και κοινωνικής ευαισθησίας.

»Αγαπώ την πόλη της ζωής μας, οραματίζομαι τη διατήρηση της συνοχής της, την ανάδειξη των παραδόσεων, σε συνδυασμό με φορείς, συλλόγους και κάθε ενεργό πολίτη της πόλης μας. Στηρίζω το καινοτόμο έργο αυτής της δημοτικής αρχής, είτε υλικό, σε διάφορους τομείς, είτε άυλο, για παράδειγμα Συνοικιακές Συνελεύσεις, Συμβούλια, προάγοντας τη Συμμετοχική Δημοκρατία!

»Νοιάζομαι και ελπίζω να συνεχιστεί ο αγώνας για τα αδέσποτα ζώα, να διατηρηθεί το πράσινο της πόλης μας, να “ανθίζουν” οι κοινωνικές δομές που έχουν ανάγκη οι συμπολίτες μας.

»Συμμετοχή σε κάθε γειτονιά, δημιουργία εργαστηρίων Πολιτισμού, “στολίζοντας” την ψυχή μας, κόντρα στη μιζέρια της εποχής. “Όλοι μαζί μπορούμε”».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet