Η Ρόζυ Τριανταφυλλιά Χαριτοπούλου αναλαμβάνει καθήκοντα γενικής γραμματέως στον Δήμο Κηφισιάς μέχρι το τέλος της δημοτικής περιόδου, με απόφαση του δημάρχου, Γιώργου Θωμάκου.
Ποια είναι η Ρ. Χαριτοπούλου
- Διδάκτωρ Περιβαλλοντικής Μηχανικής/ Πτυχιακές σπουδές στην Χημεία.
- Διετέλεσε: Σύμβουλος Κυκλικής Οικονομίας ΥΠΕΝ, διευθύντρια Εναλλακτικής Διαχείρισης ΕΟΑΝ, στέλεχος ΜΟΔ Α.Ε.
- Με σημαντική εμπειρία σε ΟΤΑ και Οργανισμούς σε θέματα: Ευρωπαϊκών – εθνικών προγραμμάτων, αναπτυξιακής πολιτικής, διαχείρισης περιβάλλοντος κ.ά.
- Δημοτική Σύμβουλος Νέας Ερυθραίας Δήμου Κηφισιάς (2014-2019). Εντεταλμένη σύμβουλος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, πρόεδρος Επιτροπής Περιβάλλοντος.
- Πλούσια επιστημονική και διδακτική εμπειρία: Συμμετοχή σε ερευνητικά έργα, δημοσιεύσεις σε θέματα Ανακύκλωσης, Κυκλικής Οικονομίας και Αξιοποίησης Βιοαποβλήτων.
Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ευχαριστεί τον παραιτηθέντα από τη θέση του γενικού γραμματέα του Δήμου, Παναγιώτη Αντωνιάδη, για τη συνεργασία και τις υπηρεσίες που πρόσφερε στον Δήμο για πέντε έτη.

