Με τον συνδυασμό του Ν. Χιωτάκη ο ιατρός-χειρουργός Γεώργιος Παπάζογλου
Πολιτική

Με τον συνδυασμό του Ν. Χιωτάκη ο ιατρός-χειρουργός Γεώργιος Παπάζογλου

Στις δυνάμεις της δημοτικής παράταξης +εργαζόμαστε για την Πόλη της καρδιά μας, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κηφισιάς Νίκο Χιωτάκη, εντάσσεται ο ιατρός-χειρουργός Γεώργιος Παπάζογλου, ο οποίο θα συμμετάσχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα της Ν. Ερυθραίας. 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς δήλωσε σχετικά με τη νέα συνεργασία:

«Είναι ιδιαίτερη η χαρά και η τιμή να κοσμεί το ψηφοδέλτιό μας ο κ. Γιώργος Παπάζογλου, ένας λαμπρός και πρωτοπόρος επιστήμονας, με βαθιά αγάπη για τον Δήμο που μεγάλωσε και κατοικεί.

»Μέσα από την εθελοντική του δράση και την άρτια επαγγελματική του κατάρτιση, είμαι βέβαιος ότι έχει να προσφέρει πολλά με την ενασχόλησή του με τον Δήμο Κηφισιάς, αφού η προσφορά του σε εθελοντική βάση σε δημοτικά ιατρεία μη προνομιούχων περιοχών δείχνει την έντονη ευαισθησία του και την συμπαράστασή του σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

»Τον καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας, δίνοντας από κοινού τη μάχη για την πόλη της καρδιάς μας».

Από την πλευρά του, ο κ. Γιώργος Παπάζογλου σημείωσε:

«Ευχαριστώ θερμά τον κ. Νίκο Χιωτάκη για την τιμητική πρόσκληση να συμμετέχω στον συνδυασμό του, προκειμένου όλοι μαζί για να ξαναδώσουμε στην πόλη της καρδιάς μας τη θέση που της αξίζει.

»Στη μάχη αυτή δηλώνω παρών, καταθέτοντας όλες μου τις δυνάμεις στο κοινό όραμα για έναν Δήμο σύγχρονο, ασφαλή και ευρωπαϊκό».

Ποιος είναι ο Γεώργιος Παπάζογλου

Ο Γεώργιος Παπάζογλου είναι ιατρός-χειρουργός, διευθυντής της Γ’ Κλινικής Μαστού του Νοσοκομείου «Υγεία-Μητέρα», υπεύθυνος του Κέντρου Μαστού στην Κλινική «Γένεσις» Αθηνών και πρωτοπόρος στον τομέα του, καθώς εφαρμόζει πρώτος στην Ελλάδα το Cryoablation (πρόκειται για ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας, με τη βοήθεια του οποίου οι γυναίκες μπορούν να απαλλαγούν από όγκους του μαστού αναίμακτα και ανώδυνα).

Έχει εργαστεί τόσο στο δημόσιο, όσο και στον ιδιωτικό τομέα και έχει εισαγάγει καινοτόμες τεχνολογίες στον τομέα του (Cryoablation Treatment – Πιστοποιημένος εκπαιδευτής και εξειδικευμένος χρήστης από το Prosense™ System, 22/03/2017. Ice Cure. Collierville (Tennesse) U.S.A.  Caesarea (TEL AVIV)  Israel).

Είναι παντρεμένος και πατέρας 4 παιδιών, ηλικίας από 7 έως 17 ετών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet