Νίκος Χιωτάκης: Θα βγάλουμε τον Δήμο Κηφισιάς από το τούνελ της ανυπαρξίας και της αναποτελεσματικότητας
Πολιτική

Νίκος Χιωτάκης: Θα βγάλουμε τον Δήμο Κηφισιάς από το τούνελ της ανυπαρξίας και της αναποτελεσματικότητας

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού +εργαζόμαστε για την Πόλη της Καρδιάς μας, στη Νέα Ερυθραία. Η παρουσία των πολιτών ήταν «μεγαλειώδης και εντυπωσιακή», στέλνοντας «μήνυμα ενότητας, προσδοκώντας ένα νέο δημιουργικό ξεκίνημα για την πόλη μας», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της παράταξης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους, τονίζοντας ότι:

«Στις 26 Μαΐου καλούμαστε να γυρίσουμε σελίδα για να ξαναγίνει η πόλη μας σημείο ανάπτυξης, να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των δημοτών μας, να αναδείξουμε το κοινωνικό και πολιτιστικό της πρόσωπο, να καταστήσουμε τον Δήμο μας έξυπνο και λειτουργικό, μέσα από μια σειρά τεχνολογικών υπηρεσιών, αλλά και επαναφέροντας στους πολίτες το αίσθημα της ασφάλειας σε κάθε γειτονιά.

»Υπηρέτησα την πόλη μας με αφοσίωση, υπομονή, σκληρή δουλειά και με απεριόριστη αγάπη, προσπαθώντας να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας, αυτό θα κάνω και τώρα, σεβόμενος την εντολή σας για να τα αλλάξουμε όλα και να επαναφέρουμε στον Δήμο μας την κανονικότητα που τόσο πολλή έχει ανάγκη».

Στη συνέχεια της ομιλίας του, ο κ. Χιωτάκης αναφέρθηκε στα ιδιαίτερα θέματα της Νέας Ερυθραίας, όπως το 1ο Δημοτικό, η χάραξη του ρέματος Κοντοχρήστου, το κυκλοφοριακό, η στάθμευση, το κλειστό προπονητήριο,   καταθέτοντας τις προτάσεις του συνδυασμού του, όπως αυτές προέκυψαν και από τις ανοικτές συζητήσεις με τους πολίτες το προηγούμενο διάστημα.

Παράλληλα, επισήμανε ότι ο Δήμος Κηφισιάς «δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει ακόμα τέσσερα πολύτιμα χρόνια και να είναι ουραγός των εξελίξεων στο αυτοδιοικητικό γίγνεσθαι».

Ο κ. Χιωτάκης, απευθυνόμενες στους πολίτες της Νέας Ερυθραίας, τους κάλεσε να ψηφίσουν θετικά, τονίζοντας ότι «η εμπειρία, αλλά και η ευρωπαϊκή του διαδρομή, στη νέα εποχή της Αυτοδιοίκησης είναι το “διαβατήριο” για την επιτυχία προκειμένου ο Δήμος Κηφισιάς να βγει από το τούνελ της ανυπαρξίας και της αναποτελεσματικότητας».

«Απευθύνομαι πλέον σε εσάς, με τιμή και συγκίνηση, με την ιδιότητα του υποψηφίου δημάρχου για την περίοδο 2019-2023. Με ισχυρό το αίσθημα του καθήκοντος απέναντι στις προσδοκίες σας, δεσμευόμαστε για την εξέλιξη της Πόλης της Καρδιάς μας, για έναν Δήμο Ισχυρό, Ευρωπαϊκό, Σύγχρονο, Ασφαλή και Λειτουργικό», κατέληξε ο κ. Χιωτάκης.

Τέλος, ο κ. Χιωτάκης παρουσίασε τους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους της Νέας Ερυθραίας και ανανέωσε το «ραντεβού» με τους πολίτες για σήμερα,  Παρασκευή 10/5 στις 19:30, στον ιστορικό κινηματογράφο «Μπομπονιέρα», όπου θα παρουσιαστεί ολοκληρωμένα το πρόγραμμα και οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet