Ν. Χιωτάκης: Παραμερίζοντας το «εγώ» για το «εμείς»
Πολιτική

Ν. Χιωτάκης: Παραμερίζοντας το «εγώ» για το «εμείς»

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, επικεφαλής του συνδυασμού ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΗΜΑΤΑ, την Πέμπτη 7 Μαΐου στο Εντευκτήριο της Εκάλης, όπως φαίνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς και υποψήφιος δήμαρχος, Νίκος Χιωτάκης ξεκινώντας την ομιλία του, παρουσία εκατοντάδων συμπολιτών μας που κατέκλυσαν κυριολεκτικά το Εντευκτήριο της Εκάλης, ευχαρίστησε τους πολίτες που έδωσαν δυναμικό «παρών» και επισήμανε ότι τα στελέχη του συνδυασμού «Σίγουρα Βήματα» διαθέτουν γνώσεις, αποδεδειγμένες ικανότητες και αυτοδιοικητική εμπειρία, έχουν δοκιμαστεί στα δύσκολα, τα έχουν καταφέρει κι έχουν να επιδείξουν έργο που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Έργο σε όλο τον Δήμο σε κάθε δημοτική ενότητα. Παραμερίζοντας το «εγώ» για το «εμείς», όλοι μαζί ενωμένοι θα δώσουν τη μάχη των δημοτικών εκλογών του Μαΐου τόνισε ο Νίκος Χιωτάκης.

Παράλληλα αναφέρθηκε αναλυτικά, στο έργο της δημοτικής αρχής και στην τεράστια προσπάθεια που καταβλήθηκε από την πλευρά του προσωπικού και των υπηρεσιών για τα έργα ανάπτυξης και πνοής που ολοκληρώθηκαν ή βρίσκονται σε εξέλιξη στον Δήμο Κηφισιάς και στη Δημοτική Ενότητα Εκάλης, χωρίς να επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό του Δήμου ούτε με ένα ευρώ. Με σημαντικότερο έργο το αποχετευτικό δίκτυο της Εκάλης με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, ύψους 5.250.000 ευρώ.

Ο κ. Νίκος Χιωτάκης μίλησε ακόμη για το σχέδιο του συνδυασμού για την επόμενη περίοδο. Ένα σχέδιο ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο με έργα και δράσεις που μπορούν να υλοποιηθούν και έχει στόχο να αναβαθμίσει την ξεχωριστή φυσιογνωμία του προαστίου μας και την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Κλείνοντας την ομιλία του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Σίγουρα Βήματα», δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Χιωτάκης ζήτησε από τους πολίτες της Εκάλης να στηρίξουν με την ψήφο τους τον συνδυασμό «Σίγουρα Βήματα» και τους υποψηφίους του που έχουν τη γνώση και την ικανότητα να πραγματοποιήσουν στο μέλλον ακόμη περισσότερα για την πόλη τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet