Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κηφισιάς: Μαζική η συμμετοχή στις εκλογές της 15ης Μαΐου
Πολιτική

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κηφισιάς: Μαζική η συμμετοχή στις εκλογές της 15ης Μαΐου

Μαζική ήταν η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής 15 Μαΐου των πολιτών της, Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης για ανάδειξη προέδρου και μελών Κεντρικής Επιτροπής, στο ΚΕΜΜΕ, σύμφωνα με την Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κηφισιάς.

Ειδικότερα, η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κηφισιάς αναφέρει: «Σημαντική ήταν η προσέλευση νέων κάτω των 30 ετών, αλλά ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και προσέλευση ηλικιωμένων συμπολιτών μας, που επιθυμούν την πολιτική αλλαγή. Μεταξύ άλλων στην Κηφισιά ψήφισαν ο πρώην υπουργός και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πάνος Σκουρλέτης και η δημοτική σύμβουλος Κηφισιάς και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Κοινωνία Παρούσα Αγγελική Παπάζογλου. Μετά την Κυριακή ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. έγινε το κόμμα των 172.000 μελών και ταυτόχρονα η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κηφισιάς τριπλασίασε τις δυνάμεις της. Ο στόχος αντιστοίχισης ψηφοφόρων του κόμματος και οργανωμένων δυνάμεων σε πρώτη φάση επετεύχθη.

Οι πόρτες της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κηφισιάς παραμένουν ανοιχτές σε όλους τους προοδευτικούς συμπολίτες μας. Οι εγγραφές νέων μελών συνεχίζεται. Το επόμενο βήμα είναι η ενεργοποίηση των νέων μελών και επόμενο στοίχημα είναι η νίκη του κόμματος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Ήδη, η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αρχίσει. Σε λίγους μήνες η προοδευτική κυβέρνηση θα είναι πραγματικότητα. Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κηφισιάς καλωσορίζει τα νέα μέλη του κόμματος, εκφράζει, δε, τις ευχαριστίες της στα παλιά μέλη που με την πολύτιμη συνεισφορά τους έφεραν εις πέρας με επιτυχία μια επίπονη, πρωτόγνωρη και χρονοβόρα διαδικασία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet