Παραμένει στη θέση του γραμματέα Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κηφισιάς ο Στάθης Γρίβας
Πολιτική

Παραμένει στη θέση του γραμματέα Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κηφισιάς ο Στάθης Γρίβας

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία (Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.) Κηφισιάς, επανεξέλεξε στη θέση του γραμματέα, τον Στάθη Γρίβα μετά την ολοκλήρωση των εσωκομματικών διαδικασιών, οι οποίες έγιναν σε συναινετικό κλίμα, όπως ενημερώνουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια της σχετική ανακοίνωσης η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αναφέρει:

Ο Στάθης Γρίβας αναλαμβάνει σε μια χρονική περίοδο, που το κόμμα επιχειρεί άνοιγμα στη κοινωνία, έχοντας ως στόχο την αντιστοίχιση εκλογικών ποσοστών και οργανωμένων δυνάμεων.

Κομματικά προέρχεται από τον Συνασπισμό της δεκαετίας του ’90, έχει διατελέσει επί σειρά ετών μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ  Βόρειας Αθήνας, ενώ κατέχει τη θέση του γραμματέα της Οργάνωσης Κηφισιάς τα τελευταία έξι χρόνια.

Θεωρείται από εκείνους που πιστεύουν σε ένα κόμμα ενεργών μελών και από εκείνους που πιστεύουν σε μια τεκμηριωμένη, μαχητική προγραμματική αντιπολίτευση με ιδεολογικοπολιτικούς όρους.

Ειδικά στον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, υποστηρίζει ότι είναι αναγκαίες οι συναινέσεις , για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου, που είναι κοινά για όλους τους πολίτες. Άλλωστε αυτή είναι η φιλοσοφία της απλής αναλογικής που είναι το εκλογικό σύστημα που ψήφισε, αλλά και στηρίζει διαχρονικά η Αριστερά .

Επαγγελματικά είναι μηχανολόγος μηχανικός , απόφοιτος του Πολυτεχνείου Federico II, της Νapoli Ιταλίας και ασχολείται με τον τομέα του φυσικού αερίου. Στον τομέα αυτόν έχει εργαστεί με πολλές ελληνικές και ιταλικές  εταιρείες.

Επίσης, έχει διατελέσει πρόεδρος της θυγατρικής εταιρείας των Ελληνικών Πετρελαίων στην Βόρεια Μακεδονία και αντιπρόεδρος της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής. Από αυτή τη θεσμική θέση του, έχει συμβάλει, σε συνεργασία με τον νυν δήμαρχο, στην ανάπτυξη των δικτύων φυσικού αερίου στην Δημοτική Ενότητα Κηφισίας.

Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet