Σε κατοίκους των Αδαμών μίλησε ο δήμαρχος Κηφισιάς
Πολιτική

Σε κατοίκους των Αδαμών μίλησε ο δήμαρχος Κηφισιάς

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης» και νυν δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος μίλησε στις Αδάμες και ενημέρωσε εκτενώς τους δημότες για το σύνολο του έργου της προηγούμενης θητείας, αλλά και για τα ζητήματα που απασχολούν ειδικά τους κατοίκους της περιοχής.

Στην ομιλία του επεσήμανε το γεγονός ότι «στις Αδάμες πραγματοποιήθηκαν περισσότερα έργα από αυτά που είχαν εξαγγελθεί στις προηγούμενες εκλογές». «Η καθημερινότητα των κατοίκων των Αδαμών βελτιώνεται καθημερινά με έργα πνοής, αλλά και επεμβάσεις που δίνουν λύσεις σε χρόνια προβλήματα» είπε χαρακτηριστικά.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην παραλαβή του έργου αποχέτευσης, τις επισκευές και βελτιώσεις στα σχολεία, τις διανοίξεις δρόμων για την κατασκευή του 10ου Νηπιαγωγείου και την επίσπευση των διαδικασιών για το 9ο Δημοτικό Σχολείο, τις ασφαλτοστρώσεις που βελτιώνουν την κυκλοφορία, όπως στην οδό Ερμιόνης και στην Αγίου Σεραφείμ, στη μέριμνα για τους δημόσιους χώρους αναψυχής, στις επισκευές στο πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα Μερκούρη», στις αποψιλώσεις που πραγματοποιούνται κ.ά.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στο πολιτιστικό έργο της παρούσας δημοτικής αρχής, «καθώς ένα πλήθος εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου πραγματοποιούνται όλο τον χρόνο, με μέριμνα να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι δημότες στα πολιτιστικά δρώμενα», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του συνδυασμού.

Μετά το πέρας της ομιλίας του κ. Θωμάκου ακολούθησε διάλογος με τους δημότες, οι οποίοι «έθεσαν τους προβληματισμούς τους και συνέβαλαν με τις επισημάνσεις τους στη διασάφηση των προτεραιοτήτων της επόμενης ημέρας των εκλογών για τον συνδυασμό Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, που καταλήγει ως εξής:

«Ο διάλογος αυτός σε μια σημαντική στιγμή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι φυσικό αποτέλεσμα της επικοινωνίας της νυν δημοτικής αρχής με τους δημότες, η οποία έχει εγκαθιδρυθεί μέσα στον θεσμό των συνοικιακών συνελεύσεων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet