Στην παράταξη του Γ. Θωμάκου οι Βεατρίκη Στεφάνου και Συμεών Κωνσταντινίδης
Πολιτική

Στην παράταξη του Γ. Θωμάκου οι Βεατρίκη Στεφάνου και Συμεών Κωνσταντινίδης

Τη συνεργασία του με δύο νέους υποψηφίους ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης, δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος. Πρόκειται για την κ. Βεατρίκη Στεφάνου και τον κ. Συμεών Κωνσταντινίδη.

Για τη συνεργασία με την κ. Στεφάνου, ο δήμαρχος δήλωσε:

«Η Κηφισιώτισσα Βεατρίκη Στεφάνου δίνει από σήμερα τη δική της ώθηση στη Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης. Με τις σπουδές, τα νιάτα, τον δυναμισμό και την επιχειρηματικότητά της, θα συμβάλλει δημιουργικά στον Δήμο μας. Τα τελευταία χρόνια ζει ως επιχειρηματίας στην «καρδιά» της τοπικής αγοράς μας, τα προβλήματα και τις ανάγκες του κέντρου της Κηφισιάς. Την ευχαριστώ για τη συμμετοχή της στο συνδυασμό της Νίκης. Συνεχίζουμε να τον ανανεώνουμε και εμπλουτίζουμε, ώστε να αποτελεί πάντα Δύναμη Ελπίδας, για σύγχρονο Δήμο ήπιας ανάπτυξης και καινοτομίας».

Από την πλευρά της, η υποψήφια του συνδυασμού τόνισε:

«Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην Κηφισιά, την πόλη που μεγάλωσα και αγαπώ. Στόχος μου είναι η ένταξη νέων ανθρώπων, με πρωτοποριακές και καινοτόμες ιδέες, στις δραστηριότητες του Δήμου μας. Ευχαριστώ τον δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο που μου έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου με τον συνδυασμό Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης και από κοινού να ενδυναμώσουμε τον ρόλο της νεολαίας στον Δήμο μας».

Για τον κ. Κωνσταντινίδη ο κ. Θωμάκος ανέφερε:

«Ευχαριστώ πολύ τον υποναύαρχο ε.α. κ. Συμεών Κωνσταντινίδη που δέχτηκε να ενισχύσει τη Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης.

Η μεγάλη και ειδική εμπειρία σε επιτελικές και διοικητικές θέσεις του Πολεμικού Ναυτικού μας, εντός κι εκτός Ελλάδος, μαζί με την πλατιά μόρφωσή του, προσφέρουν εγγύηση για αποτελεσματικό Δήμο. Ο κ. Σ. Κωνσταντινίδης έχει επιπλέον αναπτύξει τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερη πνευματική δραστηριότητα.

Η παρουσία του κοντά μας ενισχύει το όραμα του συνδυασμού μας για την ήπια ανάπτυξη και τις σύγχρονες υπηρεσίες σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη».

Στις δηλώσεις του για τη συνεργασία ο κ. Κωνσταντινίδης επεσήμανε:

«Αποφάσισα να στηρίξω με όλες τις δυνάμεις μου για δήμαρχο τον νυν δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο, κυρίως για το ήθος, την εντιμότητα και την εργατικότητά του. Αυτά αναφέρω ως ενδεικτικά μεταξύ των πολλών άλλων προσόντων του. Τον ευχαριστώ που μου δίδει την ευκαιρία να αγωνιστώ για την επανεκλογή του, έτσι ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει το έργο του».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet