Στον συνδυασμό του Γ. Θωμάκου ο Γ. Μαγγίνας
Πολιτική

Στον συνδυασμό του Γ. Θωμάκου ο Γ. Μαγγίνας

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, με τον Γιώργο Μαγγίνα. Ο κ. Μαγγίνας θα συμμετέχει και ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέα Ερυθραίας – Εκάλης στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέα Ερυθραίας – Εκάλης έναν νέο συμπολίτη μας, επαγγελματία και οικογενειάρχη που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κηφισιά, τον Γιώργο Μαγγίνα. Προέρχεται από μεγάλη και ιστορική οικογένεια του Δήμου μας, δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία στο Real Estate, ενώ ως δημοσιογράφος είχε εργαστεί και στο γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή.

»Το ήθος, η εργατικότητα, η υπευθυνότητα και η αγάπη του για τον Δήμο μας θα συμβάλουν τόσο στη νίκη των δημοτικών εκλογών όσο και στη συνεχιζόμενη προσπάθεια για σύγχρονες υπηρεσίες στις τρεις πόλεις μας, ήπια ανάπτυξη, καινοτομία και κοινωνική αλληλεγγύη. Πάντα με σεβασμό στον πολίτη».

Ο κ. Γιώργος  Μαγγίνας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση να αγωνιστώ στο πλευρό του δημάρχου μας Γιώργου Θωμάκου, ενός ανθρώπου που τα τελευταία πέντε χρόνια τίμησε στο έπακρο την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης. Αυτό το σημαντικό έργο πρέπει να συνεχιστεί και στα επόμενα χρόνια.

»Προσωπικά, γνωρίζω καλά την Κηφισιά, τα ζητήματά της και τις τεράστιες δυνατότητες που της δίνουν η ιστορία της, η ιδιαίτερη ταυτότητά της και πάνω από όλα οι άνθρωποι της. Είναι τιμή μου να ενώσω τις δικές μου δυνάμεις σε αυτήν την κοινή προσπάθεια για το καλό της πόλης μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet