Στο ψηφοδέλτιο του Γ. Θωμάκου η Φρ. Κουτσοχιώνη
Πολιτική

Στο ψηφοδέλτιο του Γ. Θωμάκου η Φρ. Κουτσοχιώνη

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, και η κ. Ευφροσύνη Κουτσοχιώνη, που θα συστρατευτεί ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, δήλωσε:

«Υποδεχόμαστε στη Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης τη δυναμική και έμπειρη κ. Ευφροσύνη (Φρόσω) Κουτσοχιώνη. Διετέλεσε ανώτερο διοικητικό στέλεχος διαφορετικών τραπεζών, με εποπτεία δεκάδων καταστημάτων και εκατοντάδων υπαλλήλων, αλλά και γνωστή αρχηγός του Τμήματος Ελληνικού Οδηγισμού (ΣΕΟ) Κηφισιάς. Με τις υψηλές οργανωτικές ικανότητες της και την κοινωνική προσφορά της, δυναμώνει το κοινό μας όραμα για Σύγχρονο και Αποτελεσματικό Δήμο με κοινωνικό πρόσωπο».

Η κ. Κουτσοχιώνη προέβη στην ακόλουθη δήλωση: 

«Με ιδιαίτερη χαρά δέχθηκα την πρόταση του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου  Θωμάκου να συμμετέχω κι εγώ στον συνδυασμό Νίκης Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης. Η Ανθρωπιά, η Αλληλεγγύη, η Συνεργασία και η Ομαδικότητα είναι έννοιες που ταιριάζουν στη φιλοσοφία και την πορεία ζωής μου. Η προσφορά μου στην πόλη μου και στους πολίτες μας είναι στόχος της υποψηφιότητάς μου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet