Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 19:30 στην αίθουσα «Β. Γκατσόπουλος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά).

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Προγραμματική Σύμβαση Πολιτισμικής Ανάπτυξης για το έργο: «1ο Δημοτικό Σχολείο της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας – Στερέωση και αποκατάσταση διατηρητέων κτηρίων και προσθήκη στατικώς ανεξάρτητου κτιρίου».
  2. Συμμετοχή του Δήμου Κηφισιάς σε δράση για το Περιβάλλον, με τίτλο «Ο Κηφισός ποταμός στη Σύγχρονη Εποχή», που αφορά πρόσκληση προγράμματος χρηματοδοτούμενου από το Πράσινο Ταμείο.
  3. Ορισμός μελών του  Διοικητικού Συμβουλίου ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Δήμου Κηφισιάς Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης».
  4. Ορισμός μελών του Διοικητικού Συμβουλίου ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Δήμου Κηφισιάς Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης».
  5. Κατανομή έκτακτης επιχορήγησης ποσού 38.362,37 ευρώ από τους ΚΑΠ για κάλυψη δαπανών θέρμανσης 2019 στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης.
  6. Λήψη απόφασης παραχώρησης από τον Δήμο Κηφισιάς του κτηρίου του 1ου Παιδικού Σταθμού Ν. Ερυθραίας (ισόγειο με αύλειο χώρο) για τη στέγαση του 3ου Νηπ/γείου Ν. Ερυθραίας και παραρτήματος 1ου Νηπ/γείου Ν. Ερυθραίας, για την απρόσκοπτη εφαρμογή της δίχρονης υποχρεωτικής φοίτησης από το σχολ. έτος 2020.
  7. Ορισμός αναπληρωματικών μελών της «Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας» του Δήμου Κηφισιάς.
  8. Εκκαθάριση οστεοφυλακίου Κηφισιάς έτους 2019.
  9. Επί των αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής, που αφορούν τον καθορισμό αμοιβής δικηγόρων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet