Συνεδρίαση Κοινοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς στις 16/2
Πολιτική

Συνεδρίαση Κοινοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς στις 16/2

Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015, στις 18:30, στο δημαρχείο της πόλης.

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, Επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και προσφοράς πλήρους γεύματος (εστιατόριο) και Επιχείρηση αναψυχής (καφετέρια) επί της οδού Αργυροπούλου αρ. 12, στην Κηφισιά, στον κ. Αρβανίτη Ανδρέα του Ευσταθίου, μετά την υπ΄ αρ πρωτ. 6348/12-2-2015 γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου Κηφισιάς. Το θέμα επανεισηγείται κατόπιν αναβολής του στην από 4-2-2015 Συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου.
  2. Έγκριση εφαρμογής του εναλλακτικού σεναρίου 1Α της μελέτης με τίτλο: «Μελέτη βελτίωσης της ισόπεδης διασταύρωσης των οδών Δαγκλή & Κρήτης στην Κηφισιά», της οποίας η οριστική παραλαβή έχει εγκριθεί με την υπ΄ αριθμ. 454/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
  3. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση παραβολικού καθρέπτη επί της οδού Ρόδου στη συμβολή της με την οδό Αρτέμιδος στην Κηφισιά».
  4. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση παραβολικού καθρέπτη επί της οδού Εκάλης έναντι του αρ. 8 στην Κηφισιά».
  5. Επανυποβολή του θέματος «Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του αιτήματος για την απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων επί της οδού Κόκκοτα, στην Κηφισιά», προς αναδιατύπωση στο ορθό.
  6. Επανυποβολή του θέματος «Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του αιτήματος για την απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων επί της οδού Αδριανού, στην Κηφισιά», προς αναδιατύπωση στο ορθό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet