Συνεδρίαση Κοινοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς στις 30/11
Πολιτική

Συνεδρίαση Κοινοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς στις 30/11

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015, στις 18:30, στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» στο δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και διάθεσης πλήρους γεύματος (εστιατόριο), επί των οδών Λ. Κηφισίας & Σολωμού αρ. 1, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία «Fast Fashion North Μονοπρόσωπη ΙΚΕ».
  2. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και προσφοράς πλήρους γεύματος (εστιατόριο) – Επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και προσφοράς πρόχειρου γεύματος (αναψυκτήριο) και Επιχείρηση αναψυχής (καφετέρια) επί της οδού Ιλισίων αρ. 26, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία «Αλεξανδρής Αναστάσιος και ΣΙΑ ΕΠΕ».
  3. Ανανέωση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Αγίου Τρύφωνος & Κυριαζή, στην εταιρεία με την επωνυμία «Π. Γκίκας Μον. ΕΠΕ» με διακριτικό τίτλο «The Old Times».
  4. Ανανέωση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα, που βρίσκεται στην οδό Σκιάθου αρ. 3, στο όνομα «Διάθεση Α.Ε.» με διακριτικό τίτλο «Μπέρδεμα».
  5. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα, που βρίσκεται στην οδό Αργυροπούλου αρ.7, στην εταιρεία με την επωνυμία «Φρατι ΙΚΕ», με διακριτικό τίτλο «IL FRATI».
  6. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίου σχήματος Π, επί του πεζοδρομίου της οδού 25ης Μαρτίου αρ. 23, στην Κηφισιά».
  7. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση προβολικού καθρέπτη επί της οδού Αλωνίων στη συμβολή της με την οδό Καποδιστρίου, στο Ο.Τ. 57 στην Κηφισιά».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet