Συνεδρίαση Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς στις 19 Μαρτίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς στις 19 Μαρτίου

Τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 στις 18:30 στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης).

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του πεζοδρομίου της οδού Κορυτσάς αρ. 7 στο Ο.Τ. 351 στην Κηφισιά».
  2. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του πεζοδρομίου της οδού Κρήτης στη είσοδο του καταστήματος “Το Κουτούκι” στην Κηφισιά».
  3. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα «Τοποθέτηση κολωνακίων, επί του πεζοδρομίου της οδού Κύπρου αρ. 47 στο Ο.Τ. 12 στην Κηφισιά».
  4. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα «Τοποθέτηση κολωνακίων, επί του πεζοδρομίου της οδού Χαρ. Τρικούπη αρ. 115 στο Ο.Τ. 348 στην Κηφισιά».
  5. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα «Επανατοποθέτηση κολωνακίων, επί του πεζοδρομίου στη συμβολή των οδών Νικοτσάρα και Φυγαλείας στο Ο.Τ. 91γ στην Κηφισιά».
  6. Μετονομασία της οδού «Ζαφ. Μάτσα» η οποία βρίσκεται μεταξύ των οδών Κυριαζή Δημητρίου και Αγίου Σεραφείμ, στην περιοχή Γράμμος – Φοίνικας στις Αδάμες του Δήμου Κηφισιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet