Συνεδρίαση Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς την 1η Οκτωβρίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς την 1η Οκτωβρίου

Τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2018 στις 18:30 στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης, Κηφισιά).

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Επί αιτήσεως χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Λεβίδου αρ. 13 (εντός του Μουσείου Γουλανδρή), στην εταιρεία με την επωνυμία «Παν. Χριστοφιλέας Α.Ε.».
  2. Επί αιτήσεως χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Ελαιών αρ. 44 στην Κηφισιά στον κ. Κατσιγιάννη Ηλία.
  3. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης έναντι του χώρου στάθμευσης της οικίας που βρίσκεται επί της οδού Κύπρου αρ. 55 στην Κηφισιά».
  4. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του πεζοδρομίου της οδού Διονύσου αρ. 15 στο Ο.Τ. 170 στην Κηφισιά».
  5. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα «Διαγράμμιση οδοστρώματος για απαγόρευση στάθμευσης επί της οδού Αιολίας αρ. 19, στην Κηφισιά».
  6. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα «Τοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης (P-2) STOP επί της οδού Δρόσου, στη συμβολή της με τις οδούς Αυγής και Αηδόνος στην Κηφισιά».
  7. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα «Τοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης (P-2) STOP επί της οδού Αταλάντης, στη συμβολή της με την οδό Ζεφύρου στην Κηφισιά».
  8. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα «Τοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης (P-2) STOP επί της οδού Αιγιδών, στη συμβολή της με την οδό Σενέκα στην Κηφισιά».
  9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παραχώρηση χρήσης κοινοχρήστων χώρων της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς για την άσκηση των υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων έτους 2019 (άρθρο 83, παρ. 1 περ. γ του Ν.3852/2010).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet