Συνεδρίαση Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς στις 26 Φεβρουαρίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς στις 26 Φεβρουαρίου

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 στις 18:30 στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης).

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Επί αιτήσεως χορήγησης προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, παιδότοπος, επί της οδού Χρ. Λαδά αρ. 37, στην Κηφισιά, στην υπό σύσταση εταιρεία «Τα Αλωνάκια Ο.Ε.» με φυσικά πρόσωπα και ιδρυτές τους Ιωάννη Απέργη, Φίλιππο Απέργη και Χριστίνα Σταύρου.
  2. Επί αιτήσεως χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα, που βρίσκεται επί της οδού Αργυροπούλου αρ. 7, στην εταιρεία με την επωνυμία «Φράτι ΙΚΕ» και με διακριτικό τίτλο «Café I Frati».
  3. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμ: «Παραχώρηση θέσης στάθμευσης ΑμεΑ στην οδό Νάξου αρ. 17 στην Κηφισιά».
  4. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα «Παραχώρηση θέσης στάθμευσης τροφοδοσίας φαρμακείου επί της οδού Αγ. Τρύφωνος αρ. 19 στην Κηφισιά».
  5. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του πεζοδρομίου της οδού Αγ. Βαρβάρας αρ. 3 στην Κηφισιά».
  6. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του πεζοδρομίου της οδού Ομήρου, στη συμβολή της με την οδό Κιθαιρώνος στην Κηφισιά».
  7. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης επί της οδού Σκιάθου, έναντι των χώρων στάθμευσης που βρίσκονται στους αρ. 3 & 5 στην Κηφισιά».
  8. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην αφετηρία των τοπικών λεωφορειακών γραμμών επί της οδού Γρ. Λαμπράκη, στην περιοχή Ζηρίνειο του Δήμου Κηφισιάς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet