Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς στις 20 Φεβρουαρίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς στις 20 Φεβρουαρίου

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017, στις 18;30, στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Επί αιτήσεως χορήγησης προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, Παιδότοπος, επί της οδού Ιλισίων αρ. 32, στην Κηφισιά, στην κ. Παρασκευά Άννα του Ιωάννη.
  2. Επί αιτήσεως χορήγησης προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, Παροχής προσωπικών υπηρεσιών (κομμωτήριο – κουρείο – περιποίηση χεριών – ποδιών), επί της οδού Κολοκοτρώνη αρ. 24 και Γεωργαντά, στην Κηφισιά, στον κ. Χατζή Κωνσταντίνο του Φώτιου.
  3. Επί αιτήσεως χορήγησης προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, Παροχής προσωπικών υπηρεσιών (μανικιούρ – πεντικιούρ), επί της οδού Χαρ. Τρικούπη αρ. 157, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία «Αλέξανδρος και Μαρία Μητροπούλου Ο.Ε.» και με διακριτικό τίτλο «Beauty Star».
  4. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης σε είσοδο γκαράζ επί της οδού Καρπάθου αρ. 34, στην Κηφισιά».
  5. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης στην είσοδο-έξοδο χώρου στάθμευσης επί της οδού Κουντουριώτου αρ. 15, στην Κηφισιά».
  6. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης στην είσοδο-έξοδο χώρου στάθμευσης επί της οδού Κουντουριώτου αρ. 17, στην Κηφισιά».
  7. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης στην είσοδο-έξοδο χώρου στάθμευσης επί της οδού Κουντουριώτου αρ. 19, στην Κηφισιά».
  8. Περί της μετατόπισης του περιπτέρου επί της Πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου και Ιλισίων, στην Κηφισιά με δικαιούχο την κα Κατσικα Παρασκευή.
  9. Ονομασία της παρόδου της οδού Μάτσα η οποία βρίσκεται στη περιοχή «ΒΙΠΑ» στην Κηφισιά και εφάπτεται της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.
  10. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης (Ρ-2)STOP, επί της οδού Ηφαιστίωνος Παπαδόπουλου, στη συμβολή της με τις οδούς Μπακογιάννη και Θήρας στην Κηφισιά».
  11. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης (Ρ-2)STOP, επί της οδού Πρωτέως, στη συμβολή της με τις οδούς Πλειάδων και Σειρήνων στην Κηφισιά».
  12. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Μονοδρόμηση των οδών Εσπέρου και Πλειάδων στο τμήμα μεταξύ των οδών Αριστείδου και Χαριλάου Τρικούπη και της οδού Θεμιστοκλέους σε όλο το μήκος της».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet