Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς στις 10/9
Πολιτική

Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς στις 10/9

Σε τακτική συνεδρίαση προχωρεί το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014, στις 18:30, στο στο δημαρχείο της πόλης. Ακολουθούν τα θέματα που θα συζητηθούν.

Α. Επικύρωση πρακτικών.
Β. Ενημέρωση Συμβουλίου.
Γ. Συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως.
Δ. Έκτακτα Θέματα.
Ε. Τακτικά θέματα

1. Χορήγηση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Αγ. Δημητρίου αρ.7 στο όνομα της εταιρείας Μουρούτσου Αγγελική.

2. Χορήγηση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Αγ. Δημητρίου αρ.17 στην Κηφισιά στο όνομα της εταιρείας “Κωνσταντίνα Αθανασίου – Δημήτριος Κύρτσος- I Cook Greek Products O.E. & Γρηγόριος Αντωνιάδης Ομόρρυθμη Εταιρεία”.

3. Χορήγηση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται επί της Εθνικής οδού Αθηνών -Λαμίας 18ο χλμ στην Κηφισιά της εταιρείας “Γ. ΔΙΟΝΥΣΙΩΤΗΣ Α.Ε”.

4. Χορήγηση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αργυροπούλου αριθμ. 7 στο όνομα της εταιρείας “ΦΡΑΤΙ Ι.Κ.Ε”.

5. Χορήγηση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Π. Μαξίμου αριθμ. 1, στο όνομα της εταιρείας ΔΕΛΗΒΟΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.

6. Χορήγηση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Αδριανού αριθμ. 28 και Δραγούμη, στην Κηφισιά της εταιρείας “ΦΟΥΡΝΙΣΜΑΤΑ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΊΑΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ – ΕΣΤΙΑΣΗΣ”.

7. Χορήγηση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Kασσαβέτη αρ.12 στην Κηφισιά στο όνομα της εταιρείας “Π. & Ν. ΜΟΡΦΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.” με διακριτικό τίτλο “Recipe”.

8. Χορήγηση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Ιλισίων 11, στο όνομα Χάμου Βιργινία.

9. Χορήγηση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα, που βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη αρ.35 στο όνομα της εταιρείας “Friday΄s Κηφισιά Α.Ε”.

10. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της υπ΄αριθμ. 31886/27-06-2014 αιτήσεως της εταιρείας με την επωνυμία Δ. Παππάς – Δ. Παπαγεωργίου Ο.Ε. σύμφωνα με την οποία ζητείται παράταση ωραρίου χρήσης μουσικών οργάνων.

11. ΄Εγκριση μετατόπισης περιπτέρου των Θ.Π. Καπνισάκη Κωνσταντίνας και Παναγιώτας κατ΄ εφαρμογή του Ν. 4093/2012 – Έγκριση Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016.

12. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση μαζικής εστίασης πρόχειρου γεύματος (κυλικείο), Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης πλήρους γεύματος (εστιατόριο), εντός της εταιρείας Mercedes -Benz Ελλάς Α.Ε.Ε, επί της οδού Θηβαϊδος, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία “ΧΡΥΣΗ ΧΗΝΑ Ε.Π.Ε.”.

13. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση παροχής προσωπικών υπηρεσιών (κομμωτήριο), στην οδό Πατρών 1 και Ελαιών, στην Κηφισιά, στην Ευθυμίου Θεοδώρα.

14. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση παροχής προσωπικών υπηρεσιών (γραφείο τελετών), στην οδό Εμμ. Μπενάκη αρ. 16, στην Κηφισιά, στον Δαφερέρα Νικόλαο.

15. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος “Επιχείρηση λανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών, επί της πλατείας Αγ. Νεκταρίου επί της συμβολής των οδών 25ης Μαρτίου και Αγίου Νεκταρίου στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία “ΙΝΚΑΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ” και με διακριτικό τίτλο “KIOSKY΄S”.

16. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης και Αναψυχής πρόχειρου γεύματος (αναψυκτήριο), επί της οδού Κολοκοτρώνη και Δηληγιάννη, στην Κηφισιά στην υπό σύσταση εταιρεία Λ.Ι. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Ι.Κ.Ε.

17. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση λιανικής και χονδρικής διάθεσης τροφίμων (πρατήριο ετοίμων φαγητών), Επιχείρηση μαζικής εστίασης πρόχειρου γεύματος (αναψυκτήριο), επί της οδού Δροσίνη αρ. 5, στην Κηφισιά, στην ατομική επιχείρηση επιχείρηση με επιχείρηση με την επωνυμία ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ με διακριτικό τίτλο ΦΑΛΑΦΕΛΑΔΙΚΟ- ΦΑΛΑΦΕΔΑΚΙ.

18. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος “Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης πρόχειρου γεύματος (αναψυκτήριο) επί της οδού Αγ. Δημητρίου αρ. 8 στην Κηφισιά, στην υπό σύσταση εταιρεία με την επωνυμία “Best Gelato IKE” με νόμιμο εκπρόσωπο τον Σκαφιδά Σπυρίδωνα.

19. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, Επιχείρηση λιανικής και χονδρικής διάθεσης τροφίμων (καφεκοπτείο), Επιχείρηση αναψυχής (καφέ σε διερχόμενους πελάτες), επί της οδού Ιλισίων αρ.12 στην Κηφισιά, στην ατομική επιχείρηση με την επωνυμία ΚΟΤΟΥΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΚΩΝ/ΝΟΥ.

20. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων (ιχθυοπωλείο) επί της οδού Ελαιών αρ.34 στην Κηφισιά, στην ατομική επιχείρηση με την επωνυμία Ανδρώνης Κωνσταντίνος.

21. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση μαζικής εστίασης πρόχειρου γεύματος (κυλικείο) σε χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων – γήπεδα αντισφαίρισης (τέννις) επί των οδών Κηφισού αρ. 58 και Ανθεσμίων στην εταιρεία με την επωνυμία ΠΡΙΝΣ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ. με εκπρόσωπο τον Νανόπουλο Βασίλη.

22. Επανεξέταση του θέματος παραχώρησης θέσεων στάθμευσης για τα Φαρμακεία που λειτουργούν στον Δήμο Κηφισιάς.

23. Λήψη μέτρων στις διασταυρώσεις κατά μήκος της οδού Χ. Τρικούπη.

24. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του αιτήματος για παραχώρηση θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ στην οδό Συγγρού αριθμ. 27 στην Κηφισιά.

25. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του αιτήματος για παραχώρηση θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ στην οδό Συγγρού αριθμ. 25 στην Κηφισιά.

26. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του αιτήματος για παραχώρηση θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ στην οδό Αλωνίων έναντι του αρ. 28 στην Κηφισιά.

27. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του αιτήματος για παραχώρηση θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ στην οδό Σκιάθου αριθμ. 5 στην Κηφισιά.

28. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του αιτήματος για παραχώρηση θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ στην οδό Θεμιστοκλέους αριθμ. 13, στην Κηφισιά.

29. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του αιτήματος για παραχώρηση θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ στην οδό Θερμοπυλών αριθμ. 3 στην Κηφισιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet