Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 στις 18:30 στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης).

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Επί αιτήσεως χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα, που βρίσκεται επί της οδού Κασσαβέτη αρ. 12, στην εταιρεία με την επωνυμία «Π. & Ν. Μορφέσης και Σια Ε.Ε.»  και με διακριτικό τίτλο «RECIPE».
  2. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Παραχώρηση θέσης στάθμευσης ΑμεΑ στην οδό Σαρανταπόρου αρ. 28 στην Κηφισιά».
  3. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Νομιμοποίηση υφιστάμενων θέσεων στάθμευσης για ΑμεΑ και υπηρεσιακά οχήματα μπροστά στο δημαρχείο Κηφισιάς, επί της οδού Μυρσίνης αρ. 2 στο Ο.Τ. 171 του Δήμου Κηφισιάς».
  4. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης επί της οδού Μυτιλήνης, έναντι του αρ. 8, στο Ο.Τ. 128 στην Κηφισιά».
  5. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης στην είσοδο – έξοδο χώρου στάθμευσης επί της οδού Αθ. Διάκου αρ. 26, στην Κηφισιά».
  6. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Αίτημα για απαγόρευση στάσης και στάθμευσης μπροστά από είσοδο οικίας επί της οδού Ζηρίνη αρ. 13 στην Κηφισιά».
  7. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης στην είσοδο – έξοδο χώρου στάθμευσης επί της οδού Ερυμάνθου αρ. 24, στην Κηφισιά».
  8. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του κρασπέδου του πεζοδρομίου του παραδρόμου της Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας στο 14ο χλμ. στην κατεύθυνση προς Αθήνα, στην Κηφισιά».
  9. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του κρασπέδου του πεζοδρομίου της οδού Δηληγιάννη, στη συμβολή της με την οδό Χαρ. Τρικούπη, στο Ο.Τ. 202 στην Κηφισιά».
  10. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Μεταφορά εγκατάστασης φωτεινής σηματοδότησης για πεζούς στη Λ. Κηφισιάς από το ύψος της οδού Σπάρτης στην Κηφισιά».
  11. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Μονοδρόμηση της οδού Κεφαλληνίας στην Κηφισιά».
  12. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παραχώρηση χρήσης κοινοχρήστων χώρων της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς για την άσκηση των υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων έτους 2018 (άρθρο 83, παρ. 1 περ. γ του Ν.3852/2010).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet