Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:30 στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης).

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Επί αιτήσεως χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Ιλισίων και Χαράς αρ. 2, στον κ. Κουνάδη Κωνσταντίνο  και με διακριτικό τίτλο «DUE VISTE».
  2. Επί αιτήσεως χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα, που βρίσκεται επί της οδού Ζηρίνη αρ. 2, στην εταιρεία με την επωνυμία «Ε. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ – Φ. ΣΕΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.» και με διακριτικό τίτλο «ARTISANAL».
  3. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τροποποίηση διαστάσεων εγκεκριμένης θέσης στάθμευσης ΑμεΑ στην οδό Όθωνος αρ. 52 στην Κηφισιά και τροποποίηση εσοχής πεζοδρομίου».
  4. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του κρασπέδου του πεζοδρομίου της οδού Στρ. Δαγκλή αρ. 33 στην Κηφισιά».
  5. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης στην είσοδο – έξοδο χώρου στάθμευσης επί της οδού Διονύσου αρ. 63 στην Κηφισιά».
  6. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Παραχώρηση θέσης στάθμευσης τροφοδοσίας φαρμακείου που στεγάζεται επί της οδού Ναυπλίου αρ. 55 στην Κηφισιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet