Συνεδριάζει στις 14 Απριλίου το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς
Πολιτική

Συνεδριάζει στις 14 Απριλίου το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς

Σε συνεδρίαση προχωρά το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς, την Τετάρτη 14 Απριλίου, στις 19:30, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση Σχεδίου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και διαχείρισης των συνεπειών εξαιτίας δασικών πυρκαγιών του Δήμου Κηφισιάς, σύμφωνα με το Γενικό Σχέδιο Πολιτικής Προστασίας με την κωδική ονομασία «ΙΟΛΑΟΣ».
  2. Ψήφισμα του Δ.Σ. για το σχέδιο Νόμου «Νέο Πλαίσιο για την Ευζωία των Ζώων Συντροφιάς», πρόγραμμα «Άργος» του υπουργείου Εσωτερικών.
  3. Συμπλήρωση της υπ’ αρ. 52/2021 απόφασης Δ.Σ. σχετικά με την έγκριση Αναμόρφωσης Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) του Δήμου Κηφισιάς και των ΝΠΔΔ οικ. έτους 2021.
  4. Επί της υπ’ αρ. 185/2021 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, για την καταβολή χρηματικών βοηθημάτων σε οικονομικά ευάλωτους κατοίκους ενόψει της εορτής του Πάσχα 2021.
  5. Ορισμός μελών για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Χριστιανική Στέγη Κοριτσιού «Αγία Άννα».
  6. Έγκριση τελικού σεναρίου του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Κηφισιάς σύμφωνα με την «ΜΕΛΕΤΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΣΒΑΚ) ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ».
  7. Ενημέρωση για την περιοχή «Βαρειές» και για την επανέγκριση της πολεοδομικής μελέτης της περιοχής «Υπόλοιπο Βαρειές» και «Υπόλοιπο Αγ. Κυριακής» του Δήμου Κηφισιάς.
  8. Γνωμοδότηση προς το Περιφερειακό Συμβούλιο επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου «Οριοθέτηση και Έργα Διευθέτησης Ρέματος Διονύσου».
  9. Επί της υπ’ αρ. 46/2020 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, περί κυκλοφοριακής ρύθμισης για την τοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης (P-2) STOP επί των οδών Σπανουδάκη, Πλατάνων και Μαντέλου στη συμβολή της με την οδό Αγράμπελης στην Κηφισιά.
  10. Επί της υπ’ αρ. 48/2020 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, περί κυκλοφοριακής ρύθμισης για την απαγόρευση διέλευσης φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων από την υπέργεια οδογέφυρα της οδού Θεσσαλονίκης στην Κηφισιά.
  11. Επί της υπ’ αρ. 51/2020 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, περί κυκλοφοριακής ρύθμισης για την κατασκευή διάβασης πεζών επί της οδού Κοκκινάκη πριν τη συμβολή της με την οδό Δοϊράνης στην Κηφισιά.
  12. Επί της υπ’ αρ. 56/2020 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, περί κυκλοφοριακής ρύθμισης για την χορήγηση ειδικής άδειας διέλευσης οχημάτων βαρέως τύπου, λόγω τροφοδοσίας καταστήματος στην οδό Αίαντος στη Ν. Ερυθραία.
  13. Επί της υπ’ αρ. 97/2020 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, περί κυκλοφοριακής ρύθμισης για την τοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης (P-2) STOP επί της οδού Μελισσίων, στη συμβολή της με την οδό Αδαμών στην Κηφισιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet