Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου
Πολιτική

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019, στις 20:00, στην αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης).

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Επί αιτήματος του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Βουλευτών «Η Πολιτεία» για παραχώρηση δημοτικού χώρου για κατασκευή γεώτρησης προς ύδρευση του οικισμού.
  2. Γνωμοδότηση ως προς την όχληση λειτουργίας «ενδοκρινολογικού ιατρείου», σε ακίνητο επί των οδών Γρ. Λαμπράκη 4 και Λ. Κηφισίας, στο Ο.Τ. 92, Κηφισιά.
  3. Γνωμοδότηση ως προς την όχληση λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «καφετέρια – αναψυκτήριο – ζαχαροπλαστείο», σε ακίνητο επί της οδού Κασσαβέτη 12, Κηφισιά.
  4. Επί αιτήματος για παράταση της υφιστάμενης μίσθωσης του κυλικείου που βρίσκεται έμπροσθεν της ΔΟΥ Κηφισιάς.
  5. Επί της 232/2019 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, για τον καθορισμό της αμοιβής του δικηγόρου κ. Αναστάσιου Οικονομόπουλου, προκειμένου να ασκήσει αίτηση ανάκλησης ή οποιοδήποτε ένδικο μέσο κριθεί αναγκαίο για την προσβολή της αρ. 228/2019 πράξης του ΣΤ’ κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ενώπιον του VI τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου. 
  6. Επί της 196/2019 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, που αφορά τον καθορισμό αμοιβής του δικηγόρου κ. Κωνσταντίνου Δεμερτζή, προκειμένου να παραστεί την 9η Δεκεμβρίου 2019 και σε οποιαδήποτε άλλη μετά αναβολή ή ματαίωση αυτής δικάσιμο, ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.
  7. Έγκριση του υπ’ αρ. Νο1/30089/31-7-2019 πρακτικού εξέτασης ενστάσεων για τη φιλοξενία παιδιών στους Βρεφικούς, Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Κηφισιάς.
  8. Λήψη νέας απόφασης σχετικά με την τροποποίηση της υπ’ αρ. 290/2011 απόφασης Δ.Σ. σύμφωνα με τα οριζόμενα στο ΦΕΚ 1868/Τ.Β 24.8.2011 περί «Συγχώνευσης ΝΠΔΔ Σχολικών Επιτροπών και Σύστασης Ενιαίου ΝΠΔΔ με την επωνυμία Σχολική Επιτροπή Δήμου Κηφισιάς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης».
  9. Λήψη νέας απόφασης σχετικά με την τροποποίηση της υπ’αρ. 291/2011 απόφασης Δ.Σ. σύμφωνα με τα οριζόμενα στο ΦΕΚ 1868/Τ.Β 24.8.2011 περί «Συγχώνευσης ΝΠΔΔ Σχολικών Επιτροπών και Σύστασης Ενιαίου Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία Σχολική Επιτροπή Δήμου Κηφισιάς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης».
  10. Έγκριση διαδικασίας και κριτηρίων καταβολής για το βοήθημα οικονομικά ευάλωτων κατοίκων Δήμου Κηφισιάς, περιόδου Χριστουγέννων 2019.
  11. Λήψη απόφασης για την εκλογή αντιπροσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΠΑΠ.
  12. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Κηφισιάς ως μέλους της Επιτροπής παρακολούθησης της σύμβασης χρησιδανείου, μεταξύ του Κοινωφελούς Σωματείου Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία «Χριστιανική Αδελφότης Νέων Αθηνών (ΧΑΝ Αθηνών)» και του Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ Βαθμού με την επωνυμία «Δήμος Κηφισιάς».
  13. Έγκριση πρότασης τροποποίησης υψομετρικής μελέτης της οδού Καβαλιεράτου της περιοχής ΒΙΠΑ Κηφισιάς.
  14. Έγκριση υψομετρικών μελετών των οδών πέριξ του Ο.Τ. 7 της περιοχής ΒΙΠΑ Κηφισιάς.
  15. Λήψη απόφασης για την καταστροφή άχρηστου υλικού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet