Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς στις 18/11
Πολιτική

Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς στις 18/11

Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015, στις 18:30, στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση μαζικής εστίασης πλήρους γεύματος (εστιατόριο), επί της οδού Τατοΐου αρ. 15, Ο.Τ. 127, στην Κηφισιά, στην υπό σύσταση εταιρεία με εκπρόσωπο τον Δήμο Γεώργιο του Αθανασίου.
  2. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση μαζικής εστίασης πρόχειρου και πλήρους γεύματος εντός της εταιρείας S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε., επί της οδού Ανδρέα Μεταξά αρ. 15, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία ΧΡΥΣΗ ΧΗΝΑ ΕΠΕ.
  3. Χορήγηση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα, που βρίσκεται επί της οδού Κολοκοτρώνη αρ. 37 & Δηληγιάννη, στο όνομα της εταιρείας «Ι. Λ. Σταματόπουλος Μον. ΙΚΕ», με διακριτικό τίτλο «TOOB».
  4. Χορήγηση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα, που βρίσκεται επί της οδού Κολοκοτρώνη αρ. 9, στο όνομα Τσουτης Γεώργιος , με διακριτικό τίτλο «Κλυταιμνήστρα».
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για α) μείωση των τελών σε ειδικές κατηγορίες πληθυσμού στη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς, β) δράσεις οι οποίες πρέπει να περιληφθούν στο Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης του Δήμου Κηφισιάς και γ) έργα που πρέπει να εκτελεστούν στη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς για το οικονομικό έτος 2016.
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παραχώρηση χρήσης κοινόχρηστου χώρου της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς για την άσκηση των υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων έτους 2016 (άρθρο 83, παρ. 1 περ. γ του Ν.3852/2010).
  7. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Αποξήλωση της προέκτασης του πεζοδρομίου που βρίσκεται στην οδό Όθωνος, πριν τη συμβολή της με την οδό Κονίτσης στην Κηφισιά».
  8. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Ίδρυση θέσεων στάσης –  στάθμευσης ΤΑΞΙ στον Δήμο Κηφισιάς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet