Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς στις 5 Αυγούστου
Πολιτική

Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς στις 5 Αυγούστου

Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015, στις 19:00, στην αίθουσα «Σ. Βόλκος», στο δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης).

Την ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Έγκριση εκδήλωσης της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς σε συνεργασία με τον Διεθνή Σοροπτιμισμό παράρτημα Κηφισιάς – Εκάλης με θέμα τον καρκίνο του μαστού.
  2. Αντικατάσταση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται στην Αδριανού αρ. 28 στο όνομα της εταιρείας «Σωτήρης Κυριακού Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία».
  3. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών, επί της οδού 25ης Μαρτίου και Αγίου Νεκταρίου, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία «Inkat Ανώνυμη Εταιρεία Εμπορίας Ειδών Περιπτέρου» και με διακριτικό τίτλο «Kiosky΄s».
  4. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών, επί της οδού Κασσαβέτη αρ. 19, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία «Κουτσοπούλου Παρασκευή και ΣΙΑ Ο.Ε.».
  5. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και προσφοράς πρόχειρου γεύματος (αναψυκτήριο) και επιχείρηση  μαζικής εστίασης παρασκευής και προσφοράς πλήρους γεύματος (εστιατόριο), επί της οδού Αθ. Διάκου αρ. 42 και Νικολάου, στην Κηφισιά, στον κ. Ξενάκη Ειρηναίο του Ιακώβου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet