Συνεδριάζει το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς στις 16 Ιουλίου
Πολιτική

Συνεδριάζει το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς στις 16 Ιουλίου

Συνεδριάζει το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς την Τετάρτη 16 Ιουλίου 2019 στις 18:30 στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά).

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Επί αιτήσεως χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Διομήδους Κυριακού αρ. 16, στην εταιρεία με την επωνυμία «Ι. Δημητρίου & Σια Ε.Ε.» και με διακριτικό τίτλο «JOURFIXE».
  2. Επί αιτήσεως χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Δροσίνη αρ. 5, στον Ευαγγελάτο Δημήτριο και με διακριτικό τίτλο «DJANGO».
  3. Επί αιτήσεως χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Λεβίδου αρ. 16, στην εταιρεία με την επωνυμία «BMD Group Α.Ε.» και με διακριτικό τίτλο «ARCH».
  4. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Παραχώρηση θέσης στάθμευσης ΑμεΑ στην οδό Ιλισίων αρ. 9Α, στην Κηφισιά».
  5. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Παραχώρηση θέσης στάθμευσης ΑμεΑ στην οδό Σωκράτους στη συμβολή της με την οδό Όθωνος, στην Κηφισιά».
  6. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης επί της οδού Απόλλωνος, έναντι του αρ. 43, στην Κηφισιά».
  7. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίου σχήματος Π, επί του πεζοδρομίου της οδού Μυρσίνης αρ. 19, στην Κηφισιά».
  8. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης επί της οδού Κοκκινάκη έναντι του αρ. 5 («Βίλα Μιχλ»), στην Κηφισιά».
  9. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αξιοποίηση – εκμίσθωση του δημοτικού κυλικείου εντός του Άλσους Κηφισιάς «Δημ. Ζωμόπουλος», στην πλατεία Πλατάνου, στην Κηφισιά (άρθρο 83, παρ. 2, εδαφ. β του  Ν.3852/2010).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet