Συνεδριάζει το Συμβούλιο της Δ.Ε. Κηφισιάς τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου
Πολιτική

Συνεδριάζει το Συμβούλιο της Δ.Ε. Κηφισιάς τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου

Συνεδριάζει το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 στις 18:30 στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης).

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Επί αιτήσεως χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα, που βρίσκεται επί της οδού Αργυροπούλου αρ. 6, στην εταιρεία με την επωνυμία «ΕΠΟΣ ΚΑΦΕ ΑΒΕΕ» και με διακριτικό τίτλο «J».
  2. Επί αιτήσεως χορήγησης προέγκρισης στην εταιρεία ART & THEAMATA M. IKE για την άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας πολιτιστικών, μουσικοχορευτικών, θεατρικών παραστάσεων, σε ιδιωτικό υπαίθριο περιφραγμένο χώρο στο Ο.Τ. Ο9 επί της οδού Αχαρνών (έναντι σούπερ μάρκετ «MY MARKET»), στην Κηφισιά και αποκλειστικά και μόνο για το διάστημα των χριστουγεννιάτικων εορτών (από 15-12-2017 έως και 7-1-2018).
  3. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Παραχώρηση θέσης στάθμευσης ΑμεΑ στην οδό Αιγίνης αρ. 55 στην Κηφισιά».
  4. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση παραβολικού καθρέπτη επί της οδού Δροσινού αρ. 6Α, στο Ο.Τ. 135 στην Κηφισιά».
  5. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση παραβολικού καθρέπτη επί της οδού Στεφάνου Δέλτα στη συμβολή της με την οδό Αιγίνης, στο Ο.Τ. 222 στην Κηφισιά».
  6. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση παραβολικού καθρέπτη επί της οδού Σαρανταπόρου στη συμβολή της με την οδό Εκάλης, στο Ο.Τ. 307 στην Κηφισιά».
  7. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης στην είσοδο – έξοδο χώρου στάθμευσης επί της οδού Κοκκινάκη αρ. 13 στο Ο.Τ. 131 στην Κηφισιά».
  8. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Επανατοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης (P-2) STOP, επί της οδού Θήρας στη συμβολή της με την οδό Δάσους στην Κηφισιά».
  9. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης (P-2) STOP, επί της οδού Αραβοσιτά, στη συμβολή της με την οδό 1η Μάη στην Κηφισιά».
  10. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση προειδοποιητικού αναλαμπόντος φανού στη νησίδα της οδού Ελαιών στο ύψος του Super Market Θανόπουλου στην Κηφισιά».
  11. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Κατασκευή κυκλικού κόμβου στη συμβολή των οδών Χαρ. Τρικούπη και Μπακογιάννη στην Κηφισιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet