Συνεδριάζει το Συμβούλιο της Δ.Ε. Κηφισιάς στις 19 Ιουνίου
Πολιτική

Συνεδριάζει το Συμβούλιο της Δ.Ε. Κηφισιάς στις 19 Ιουνίου

Συνεδριάζει το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 στις 18:30 στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης).

Στην ημερήσια διάταξη της τακτικής συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Επί αιτήσεως χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται επί του ρέματος της Χελιδονούς, στην εταιρεία με την επωνυμία «Τροφοδοσίες Σωτήριος Αντωνάκης & Σια Ε.Ε.» και με διακριτικό τίτλο «Κτήμα DIAMOND».
  2. Επί αιτήσεως χορήγησης προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, Επιχείρηση παροχής προσωπικών υπηρεσιών (Παιδότοπος), επί της οδού Κολοκοτρώνη αρ. 5, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία «Β. Γιαννουλάτου και Σια Ε.Ε.».
  3. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Μονοδρόμηση της οδού Αγραύλης στην Κηφισιά».
  4. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Μονοδρόμηση της οδού Εκάλης, στο τμήμα μεταξύ των οδών Βασ. Αλεξάνδρου και Σαρανταπόρου».
  5. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης επί της οδού Ελευθερών, μεταξύ των αρ. 4 και 6 στο Ο.Τ. 424, στην Κηφισιά».
  6. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του πεζοδρομίου της οδού Γεωργίου Λύρα αρ. 66, στην Κηφισιά».
  7. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων στην υπάρχουσα διάβαση πεζών επί της οδού Μενεξέδων στον Δήμο Κηφισιάς».
  8. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση κολωνακίων επί του πεζοδρομίου της οδού Όθωνος, έμπροσθεν του καταστήματος VERONA στο Ο.Τ. 79 στην Κηφισιά».
  9. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση δύο (2) παραβολικών καθρεπτών στη συμβολή των οδών Πλουτάρχου και Νηλέως του Δήμου Κηφισιάς».
  10. Ονομασία πεζόδρομου ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή «Γράμμος – Φοίνικας», στην προέκταση της συμβολής των οδών Αγίου Σεραφείμ και Μαντέλου και μεταξύ του Ο.Τ. 1012 και της εκτός σχεδίου περιοχής.
  11. Μετονομασία τμήματος της οδού Κηφισού μεταξύ των οδών Χελιδονούς και Αγγέλου Σικελιανού.
  12. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αξιοποίηση – εκμίσθωση του δημοτικού κυλικείου έμπροσθεν της ΔΟΥ Κηφισιάς, επί της οδού Αχαρνών αρ. 43 στην Κηφισιά (άρθρο 83, παρ. 2, εδαφ. β του  Ν.3852/2010).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet