Συνεδριάζει το Συμβούλιο της Κοινότητας Κηφισιάς στις 30 Σεπτεμβρίου
Πολιτική

Συνεδριάζει το Συμβούλιο της Κοινότητας Κηφισιάς στις 30 Σεπτεμβρίου

Συνεδριάζει το Συμβούλιο της Κοινότητας Κηφισιάς τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 στις 18:30 στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά).

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα «Διαγράμμιση οδοστρώματος για απαγόρευση στάθμευσης επί της οδού Κυκλάδων αρ. 10, στην Κηφισιά».
  2. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα «Διαγράμμιση οδοστρώματος για απαγόρευση στάθμευσης επί της οδού Περικλέους αρ. 6, στην Κηφισιά».
  3. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης επί της οδού Τυρταίου, έναντι του αρ. 13Α, στην Κηφισιά».
  4. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα «Τοποθέτηση εμποδίου σχήματος Π, επί του πεζοδρομίου της οδού Μυρσίνης αρ. 19, στην Κηφισιά».
  5. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα «Διαπλάτυνση του νότιου πεζοδρομίου της οδού Αγ. Κυριακής, στο τμήμα μεταξύ των οδών Αθ. Διάκου και Μ. Μπότσαρη στην Κηφισιά και απαγόρευση διέλευσης φορτηγών άνω των 3,5Τ στο τμήμα αυτό».
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη χορήγηση χρηματικών βοηθημάτων και ειδών διαβίωσης καθώς και για τη μείωση ή απαλλαγή των δημοτικών τελών σε ειδικές κατηγορίες πληθυσμού της Κοινότητας Κηφισιάς για το οικ. έτος 2020.
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τις δράσεις οι οποίες θα πρέπει να περιληφθούν στο Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης του Δήμου Κηφισιάς και τα έργα που πρέπει να εκτελεστούν στην Κοινότητα Κηφισιάς για το οικ. έτος 2020.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet