Συνεδρίαση Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς στις 14 Νοεμβρίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς στις 14 Νοεμβρίου

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016, στις 18:30, στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τις δράσεις οι οποίες πρέπει να περιληφθούν στο Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης του Δήμου Κηφισιάς και τα έργα που πρέπει να εκτελεστούν στη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς για το οικ. έτος 2017.
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη χορήγηση χρηματικών βοηθημάτων και ειδών διαβίωσης καθώς και για τη μείωση ή απαλλαγή των δημοτικών τελών σε ειδικές κατηγορίες πληθυσμού στη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς για το οικ. έτος 2017.
  3. Επί αιτήσεως χορήγησης προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Κέντρο Διασκέδασης, στο 16ο χλμ. Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία «LAR B. Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία» και με διακριτικό τίτλο “LAR B. ΜΙΚΕ”.
  4. Επί αιτήσεως χορήγησης προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, Επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών (πρατήριο γάλακτος – ξηροί καρποί – κάβα – οπωροπωλείο – αυγοπωλείο – καφεκοπτείο), επί της οδού Χαρ. Τρικούπη αρ. 155, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία «Γρηγόρης Μυλωνάς Εμπόριο Φρούτων Μονοπρόσωπη ΕΠΕ».
  5. Επί αιτήσεως ανανέωσης χορήγησης άδειας χρήσης Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα, που βρίσκεται στην οδό Ιλισίων & Χαράς αρ. 2, στον κ. Κουνάδη Κωνσταντίνο, με διακριτικό τίτλο «Due Viste».
  6. Επί αιτήσεως χορήγησης άδειας χρήσης Μουσικών Οργάνων (στερεοφωνικό συγκρότημα) στο κατάστημα, που βρίσκεται επί της Λ. Κηφισίας 238-240, στην εταιρεία με την επωνυμία «Red Dog Events P.C.».
  7. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης σε είσοδο γκαράζ επί της οδού Τάκη Μπουγά, στο Ο.Τ. 48α, στην Κηφισιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet